Hamilelikte kahverengi kanama

betty222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
76
18
88
35
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim sürekli kahvrenegi kanamam
Var doktorum.10 gün istirahat verdi normal olacak yatip dinlen dedi ama ben çok korkuyorum aranizda aynı durumu yaşayan var mi

13 haftaya kadar gördüm ben o lekeleri doktorum kanaman olmadıgı surece korkma kanaman olursa gel demişti ilaç bile kullanmadım 13 haftada kesildi şükür.

Benimde hep var ama bugün kırmızı hatta pembesi geldi Dr dan fçgeldim şimdi iğne yaptılar

Benimde hep var ama bugün kırmızı hatta pembesi geldi Dr dan fçgeldim şimdi iğne yaptılar
Benim 2 gun once k anamam oldu 1 gece hastanede yattim kahverengiye dönünce doktorum 10 gun evde dinlen kahverengi bir muddet olucak dedi progestan kullanıyorum ama ara ara kahverengi geliyor sinirim bozuluyor

Benim 2 gun once k anamam oldu 1 gece hastanede yattim kahverengiye dönünce doktorum 10 gun evde dinlen kahverengi bir muddet olucak dedi progestan kullanıyorum ama ara ara kahverengi geliyor sinirim bozuluyor
Benimde bozuluyo ama elden bişey gelmiyo malesef :((

12.haftadyim 100 metre yurudum asiri bel agrisyla koyu renk kanama oldu koyu renkse korkma dinlenince gecio cnm

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim sürekli kahvrenegi kanamam
Var doktorum.10 gün istirahat verdi normal olacak yatip dinlen dedi ama ben çok korkuyorum aranizda aynı durumu yaşayan var mi
Benım 1.5 ay kahverengi lekelenmem oldu korkmana gerek yok ablamında kanaması olmustu ama sağlıklı aldı bebişini kucağına dınlen bol bol yorma kendını

7hafta 2 günlük hamileyim. Bir hafta önce kanamam oldu. Acile gittik. Gece kaldim ve 3 serum yedim. Sabah doktor baktı yerleşme kanı da olablr ama biz her kanamayı düşük riski görüyoruz ona göre tedavi uygulayacagiz dedi. 5 pruluton iğne verdi.3 günde bir vurul, Yat dinlen,cinsel ilişkiye girme dedi. Her gün ara ara kahverengi lekelenme oluyor. Bugün de sarı oldu. Neden böyle oluyor bilen var mı arkadaşlar? Renk değişimi iyiye işaret mi?

Doktorum bana bir şey yok demişti ama düşük önleyici iğne vermişti her ihtimale karşı bi de uzanıp ayaklarının altına yastık koy

Back
X