Canım ben 6. Haftaya kadar yaşadm bu durumu dinlendim o hafta. Sonra geçti. Yerleşme kanaması ama doktora söyle mutlaka tabiMerhaba kızlar 5+5 günlük hamileyim cuma günü kontrolüm var. Bundan 2 gün önce kahve rengi akintim geldi 1 kere . Sonta dün akşam da sarı akıntının içinde kıl gibii çok çok az kan geldi . Şöyle diyim 1 damla kanın çeyreği bile değildi. Ip ince ve kıl gibiydi. Devami gelmedi bende asiri bi kanama yada damla kadar olmadigi.icin gitmedim doktora cumaya kontrolum vat zaten ama icim icimi yiyor . Annem cok efhamlaniyorsun diyor bana kalsa coktan gitmistim doktora . Sizce ne bu kafayi yicem yardimci olur.musunuz ?yasayan var mi
Tamm cnm saolasindinlenmeye bak , çok ayakta durma , kendini yorma ilişkiye girme ,
birdaha gelirse dr git
Çok çok az geldi zor farkettim bisey olmasın da çok korkuyorum . Ilk hamileligimde de düşük riski ve erken doğum riski vardı ilaçlarla toplarladim buda öyle olcak diye aklım cikiyorCanım ben 6. Haftaya kadar yaşadm bu durumu dinlendim o hafta. Sonra geçti. Yerleşme kanaması ama doktora söyle mutlaka tabi
Tamm cnm saolasin
Amin cnm inşallah nerde varsa hepsi sağlıklı sağ salim dogsungeçmiş olsun sağlıkla dogsun bebegın inşallahhh
Ama kötüye odaklanıp negatiflik yükleme kendine. İyiye odaklan. Evet tedbirli olmalısın ama kendni yıpratma. Bendeki kahverengi akıntı baya vardı hatta adet gibi. Progestan verdi o kesti akıntıyıÇok çok az geldi zor farkettim bisey olmasın da çok korkuyorum . Ilk hamileligimde de düşük riski ve erken doğum riski vardı ilaçlarla toplarladim buda öyle olcak diye aklım cikiyor
Annemler bisey olmaz korkma.diyor ama ben soylucem genede doktora önlem almış olurum saol cnm ya teşekkür ederim desteğin içinAma kötüye odaklanıp negatiflik yükleme kendine. İyiye odaklan. Evet tedbirli olmalısın ama kendni yıpratma. Bendeki kahverengi akıntı baya vardı hatta adet gibi. Progestan verdi o kesti akıntıyı
Soylucem mutlaka. Rahim dişi kanama ne oluyor cnmCanım rahim dışa kanamada olabilir. Dikkat et kalkma yerinden gidince soyle doktora progestan Başkaya bilir hayırlısı ınsllah
Yanı bebekte kese de olmuyor rahim belli bölgesinde oluyor kanama canımSoylucem mutlaka. Rahim dişi kanama ne oluyor cnm
Anladım cnm saolasin teşekkür ederimYanı bebekte kese de olmuyor rahim belli bölgesinde oluyor kanama canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?