Hamilelikte kahverengi leke

Hairboll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
104
20
48
36
Kızlar dün gece karnima bir ağrı saplandı iki büklüm kaldım sonra geçti.bugun aksama doğru da camasirima kahverengi gibi az bi akıntı gelmiş çok korktum .5 haftalık hamileyim adet ağrısı gibi ağrılarım hep var ama bu leke olayı korkuttu beni sizce acile gideyim mi yoksa devam ederse mi

Bende de olmustu agri yoktu ama 3.4 gun surdu gecti yarin gidin doktora bende birsey cikmadi sanirim yerlesme aninda falan oluyor zaten kahvrrengi leke onceden olan kanamadan kalanlar kirmiziya dondugunde sorun olsuturuyor

Canım benimde kahverengi lekelenmem olmustu 6 haftalıkken seni korkutmak istemem ama ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Kimi insanda kahverengi lekelenme yerleşme kanaması derler. Umarım seninki öyledir.

Bencede ihmal etme Dr bi şey olmaz normal dedi bana bi acile gittim kürtaj yapılar

Tek başına lekede tehlike görmüyor doktorlar ama sancılı lekelenme için tehlikeli deniliyor. Bende olduğu zaman doktoru aradığımda ilk sorduğu soru ağrı var mı? oldu. Her halükarda ilaç başlatacak mutlaka git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…