Hamilelikte kahverengi lekelenme

esokko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2025
2
0
1
30
Herkese merhaba 6.5 haftalık hamileyim.henüz doktora gidip keseyi göremedim.1 hafta önce 1.5 gün süren kahverengi lekelenmem oldu ve geçti.bugün yeniden biraz daha fazla koyu kahve akıntım var.uzun ve yorucu bir yolculuk yaptım bide normal regl zamanım yaklaşıyor.bundan dolayı olabilir mi?nisan ayında bi düşük yapmıştım korkuyorum

Dr a gidin ultrasonda bakar kese etrafında kanama alanı var mı yok mu diye. progestan vs başlayabilir bi de duruma göre

Kahverengi genelde normal karşılanıyor ama düşük öyküsü olunca progestan desteği verebiliyor bazı Drlar

Benim de bu lekeler yüzünden düşük yaptım muhakkak hocaya sorun

maalesef 2.kez düşük yaptım.2 aylıkmış bebeğim
İlk düşükte kontrol yapmışlardı sıkıntı yok dediler.şimdi 2.düşük başına gelen sonra çocuğu olan var mı?çok korkuyorum

Geçmiş öykünüzde kaybınız var. Beklemeyin muayene olun hiçbir sorun olmayadabilir oladabilir burada ikisine de cevap verecek insanlar vardır hangisine güveneceksiniz? Lekelenmem oldu hiçbir sorun olmadan devam ettim diyende olacak muhakkak, lekelenmem vardı düşükle sonuçlandı diyende olacak emin olun. Vakit kaybetmeyin

maalesef 2.kez düşük yaptım.2 aylıkmış bebeğim
İlk düşükte kontrol yapmışlardı sıkıntı yok dediler.şimdi 2.düşük başına gelen sonra çocuğu olan var mı?çok korkuyorum
Yorumlara bakmamıştım Rabbim sabır versin kaybınız için üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…