hamilelikte kahverengi pıhtılı kanama

bvera

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
81
20
38
merhaba, adet tarihime göre 7 haftalık hamile olmam gerekirken ultrasonda 5 haftalık hamileyim. ilişki tarihime göre gebelik haftam günü gününe uyarken adet tarihim kafamızı karıştırmıştı. kese görünmüştü ama embriyo için beklememizi söyledi doktor 10 gün. boş gebelikse kürtaj olacakmışım. geçen gün kahverengi akıntım olduğu için hastaneye yattım çünkü eşimle aramda kan uyuşmazlığı var. neyse iğneyi olup ertesi gün çıktım ama kahverengi akıntı artık kanamaya dönüştü. kopkoyu kahverengi kanamam var. birkaç saat önce iki tane minik pıhtı daha vardı kahverengi kanamamda. pıhtı haliyle kırmızımsıydı. kırmızımsı olan sadece pıhtıydı. hiç ağrım yok. böyle bir kanama başına gelen var mı?

Normal değil acile gidin

Acile gidin normal değil

Benim ilk gebeliğin bu şekildeydi sizinki gibi aynı. Düşük yaptım evde çok ağrılıydı. Pıhtı gibi birşey vardı fakat yoğun kanama değil leke gibi arada artıp azalan tarzda. Acile girmenizi öneririm kürtaja alındım ertesi gün parça kaldığı için.

gittim ancak ne bebek ne de düşük kanaması gibi bir kanama görüldü rahmimde. kesem olduğu gibi duruyormuş. ne yazık ki beklemekten başka çarem kalmadı.

gittim ancak ne bebek ne de düşük kanaması gibi bir kanama görüldü rahmimde. kesem olduğu gibi duruyormuş. ne yazık ki beklemekten başka çarem kalmadı.
Boş gebelik olabilir ama ümitsizliğe kapılmayın arkadaşım boş gebelikten sonraki ay hamile kaldı sağlıklı bi şekilde doğum yaptı

Merhaba çok merak ettim süreciniz nasıl ilerledi acaba inşallah her şey yolundadır

Merhaba çok merak ettim süreciniz nasıl ilerledi acaba inşallah her şey yolundadır
maalesef düşürdüm. kendi kendine düştü sonra kalan parçalar için kürtaj oldum. kese falan hiçbir şey kalmamıştı kesemi olduğu gibi düşürmüştüm zaten. sanırım boş gebelikti vücudum kendi kendine attı keseyi, hamileliği bitirdi.

1 hafta once kahverengi kan geldi ama lekelenme tarzinda oldu sonrasinda kan pihtisi geldi ve acile gittik. Kese duruyor dendi. Kese rahim agzina cok yakinmis dusuk tehlikesi varmis.igne oldum ve progestan ilaca basladim bu pazartesi kontrole gidicem. Ve sizin durumunuzu okuyunca endiselendim. Umarim kese duruyordur hala. Sizin adiniza cok uzuldum rabbim yardimciniz olsun. Sunu biliyorum ki dusuk yapip 3 4 ay sonra hamilelik planlanmasi gerekiyor ve daha saglikli bir gebelik oluyomus insallah sizinde yakin zaman da olur.

Kaçıncı haftanızda bunları yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…