Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah öyledir İlk gebeligim oldugu için çok endişeleniyorumbu dedigin bende yerlesme kanamasinda olmustu.
İnşallah öyledir İlk gebeligim oldugu için çok endişeleniyorum
İnşallah dedigin gibidir dua ediyorumBilemicem tatlim cok endiseleniyorsan bir doktorunu ara. Ama bildigime gore kirmizi adet kanamasi gibi olursa bir kotu durum olabilir allah korusun ama kahverengi daha cok az az geliyorsa yerlesme olabilir bebegin kendi yerini ayarliyorsa ondan olabilir
İlaç kullandınız mı pekiiBendede olmustu kucuk oglumda dr a git canim
Hayir ilac vermemisti kanama kirmizi olmadigi surece riks gorunmuyor dedi drİlaç kullandınız mı pekii
İnşallah bendede öyledirHayir ilac vermemisti kanama kirmizi olmadigi surece riks gorunmuyor dedi dr
Git sende acile ihmal etmeİnşallah bendede öyledir
Bende de olmuştu canım doktor önce normal dedi ama kahveengi akıntıya ben ama fazla oluyor deyince protestan verdi 4 tane de iğne sonra geçmişti protestan i kullanmadım ben baş dönmesi yaptığı için ama iğnenin çok faydası olduKızlar 6 haftalık hamileyim önce kahverengi akıntım geliyodu arada da siyah çamurumsu akıntım geliyor gün içerinde 1 yada 2 kez .Dün progestan 200 mg kullanmaya basladım bu durumu yaşayanlar var mı ?
Boş gebelik dedi canım haftaya kürtaj var işteKeseyi gördünüz mü? Dış gebelik belirtisi de olabilir. Ben dış gebelik geçiriyorum şu an 6. Haftadan beri çamur gibi akıntım var. Bu hafta 13. Hafta hala devam ediyor.
Yaaa çok üzüldüm. Sağlıklı gebelikler nasip olur inşallahBoş gebelik dedi canım haftaya kürtaj var işte
Boş gebelıkmıs canımNe yaptin merak ettim
Aminn canım inşallah çok saolYaaa çok üzüldüm. Sağlıklı gebelikler nasip olur inşallah![]()
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canımMalesef benim ilk gebeligimde de olmustu ilk oyle baslayip 7. Haftamda dusuk yapmistm smdi ise yine hanileyim ancak dha degerlerim 600lerdeyken ayni camurumsu bir akinti geldi kahverengi siyah arasi hemen doktora gttim sali kontrolum var doktor yatip dinlenmemi soyledi smdi huc kalkmiorum yerimden doktor rahim kalinligi hala 21 cmlerde dedi o yuzden bos gebelik riskini ortadan kaldiriyorum dedi simdi sali gununu sabirsizlikla bekliyorum hersey sali gunu belli olucak insallah