• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kalp ve göğüste çarpıntı

gulbahcesi2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
2
0
1
21
Arkadaşlar 24 haftalık hamileyim aşırı derecede kalbim ve göğsümde çarpıntı var çarpıntı dışarıdan bile görünüyor boğazımda da bir şey atıyor hep sürekli bir şekilde ama sabah uyanır uyanmaz başlıyor gün boyu sürüyor ayaktaylen pek hissetmiyorum otururken veya biraz öne eğilirken uzanınca aşırı derecede artıyor geceleri uyuyamıyorum 2 yastık kullanmama rağmen kardiyoloji gittim küçükken geçirdiğim romatizma kalbime vurmuş mitral kalp yetmezliği oluşmuş ilaç yazmadı çok ciddi değil diye. Bu durumu yaşayan varmı çok etkileniyorum çevremdekiler kansızlıktan diyo ama lan değerlerimde iyi napıcam çok kötüyüm gece gündüz ağlıyorum dayanamıyorum artık 😭 Doğumda sorun olmaz inşallah o da var daha 🥹 böyle olan var mı napıcam nasıl bi yol izlicem Allah rızası için yardım edin.

Çok geçmiş olsun ben de ikiz bebeklere hamileyim 12. haftaya gireceğiz tiroidim çıktı iki adım atsam çarpıntıdan fenalaşıyorum ama bana kalp ilacı verildi. Çarpıntım tuttugunda yarısını içmem gerekiyormuş.

Back