Canım merhabalar
Kalsiyum ve magnezyum hapları gebeliğin 20.haftasından sonra alınmaya başlanıyor...Ve çoğu efervesan tablet şeklinde oluyo suya atılıp eriyenlerden:26:Ama benim doktorum eğer günde 2bardak sütünü içiyosan,yoğurdunu,peynirini yiyosan gerek yok dedi:44:Ben de kalsiyum hapı kullanmıyorum bu yüzden..Magnezyumu her gün alıyodum,onu da şimdi gün aşırı almaya başladım çok şükür yoğun bi kasılmam falan olmuyo çünkü...Ama senin haftan daha erken şimdiden başlamadın bu hapları kullanmaya dimii:44:
Magnezyum için en doğal çözüm soda.her gün içeceğin bir şişe soda bu konuda büyük yardımcı olacaktır.Piyasada ceşitli markalarn sodaları var ve üzelerindeki etiketlere dikkatlice bakıp en fazla hangisinde magnezyum oranı varsa onu tercih edebilirsin.İlk bebeğimde mag.hapı almamş soda önermişdi drum.
merhabalar kızlar,
bende 19+2 deyim. doktorum bana magnorm verdi. kramp ve ağrı önleyici olsun diye. gerçi bende kramp yok, kasık ağrısı oluyordu.
kalsiyum kullanmıyorum...
soda diyenler olmuş ama soda tansiyonu yükseltir o yüzden dikkatli tüketilmeli.
Canım ben kalsiyum kullanmıyorum ama doktorum eğer kullanırsam bi gün kalsiyumu,diğer gün magnezyumu kullanmamı söylemişti,çünkü aynı gün alınırsa birbirlerinin etkisini azaltıyolarmış...
Ben şu an kalsiyum kullanmıyorum ama magnorm magnezyum tablet kullanıyorum,onu da gün aşırı alıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?