Hamilelikte kan sulandırıcı iğne ve aşırı burun kanaması yardim kizlar

ekin11

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
6
0
6
34
Kızlar 16haftalik hamileyim daha önce düşük yaptığım için doktor asprin verdi ancak burun kanamam aşırı çok olduğunu söyledim bu arada KBB de hiç bişey çıkmadı ve kadın doğum doktorum asprini biraktirip kan sulandırıcı iğneye geçti kanamam neden bilmiyorum ama iki güne bir kanıyor ve az da değil hatta genzimden bile geliyor ise bile giremez oldum hep tedirginim aynı durumu yaşayan var mı gebelikte hafif burun kanamaları normal yazıyor nette ama benim çok kanıyor çok şık ve az da değil eğer bir çaresi varsa paylasirsaniz çok sevinirim

Ben de iğne kullanıyorum ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Dozunu iyi ayarladığına emin mi doktorunuz çünkü sorunlu gene göre farklı dozlarda veriliyor.
Onun dışında burundaki kılcal damarlar çok incedir. Halihazırda ilaç kullanıyor olmanız onları dahada hassaslaştırır. Temizlerken bile kanamaya başlayabilir.

Teşekkürler cevabınız için dozu 0.4 çok yüksek değil ama bugün doktorumu aradım iğneyi keselim bir hafta da böyle deneyelim dedi normalde doğuma kadar kullanacaktik daha önce düşük yaptığım için aşırı endiseleniyorum iğneyi bırakınca da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum sağ salim alsak bir kucagimisa

Teşekkürler cevabınız için dozu 0.4 çok yüksek değil ama bugün doktorumu aradım iğneyi keselim bir hafta da böyle deneyelim dedi normalde doğuma kadar kullanacaktik daha önce düşük yaptığım için aşırı endiseleniyorum iğneyi bırakınca da bebeğime bişey olacak diye korkuyorum sağ salim alsak bir kucagimisa
Ben de 0.4 kullanıyorum. 30. Haftalardan sonra bırakacağımızı söyledi doktorum. Belki fazla geliyordur. Hangi genlerinizde mutasyon çıktı ?

Canım bana herhangi bir test yapmadan sadece önlem amaçlı verdi doktorum ama burun kanamasını asprin mi yapıyor bilmiyoruz sadece büyük ihtimal onun yapacağını düşünüyor doktorunuz

Canım bana herhangi bir test yapmadan sadece önlem amaçlı verdi doktorum ama burun kanamasını asprin mi yapıyor bilmiyoruz sadece büyük ihtimal onun yapacağını düşünüyor doktorunuz
Test yapmadan sizde kan pıhtılaşmasından dolayı düşük olduğunu nasıl anladı ? Belki başka sebepten oldu düşüğünüz. Eğer kan pıhtılaşması sorununuz yoksa ve siz kan sulandırıcı iğne kullanıyorsanız bu da düşüşe sebep olur kan çok inceldiği için.
Bence başka doktora gidin normal bir durum değil bu

Back
X