hamilelikte kan testleri

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
slm arkadaşlar ben keseyi görmeye gittiğim gün doktor benden yaklaşık 15 tane kadar kan testleri istedi ben onları o gün yaptırdım şimdi de sonuçlarım elimde bunlar hakkında bilgisi olan varmı acaba sonuçlar hakkında

ben de 2 hafta önce gittim ama benden herhangi bir test istenmedi.mesela bu cumartesi de kalp atışları için gidilecek.bilemiyorum.belki bu sefer istenir,o zaman paylaşırım?

canım gördünmü keseyi gözün aydın o kan testlerini istiyolar kansızlık guatır gibi problem varsa ona göre hareket ediyolar mesela bende kansızlık varmış ilk aydan beri kan ilacı kullanıyorum doktorunun bakması lazım bunlar normal şeyler umarım herşey yolunda gider bebişlerimizi alırız kucamıza canımzemuszemus

merhaba EVREMLARU.Hamileliğin hayırlı olsun.bende 9+4 haftalık ikizlerime hamileyim,ilk kalp atışalrını duyduğum zaman dr.bendende istedi bazı testler.dün bende yaptırdım 7 tüp kan aldılar,ve idrar testide istedi.hamileliğin ilk haftalarında herkesten istenilen testler bunlar merak etme canım.

canım bizde 7aylık hamişiz 7 senedir istiyoduk çok şükür allah isteyen herkese nasip etsin merak ettiklerin olursa sorabilirsin canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…