Aşılama Hamilelikte kanama problemi yaşayanlar birbirimize destek olalım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Hulya li

96 hadi bakalım eylül sonu 89 görmek üzere start
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
897
889
53
Aşılama ile hamile kaldım fakat kanama yüzünden hep yatıyorum daha önce düşük yapmıştım yine yaşamak istemiyorum 10 haftalık hamileyim lütfen burda buluşalım.

Aşılama ile hamile kaldım fakat kanama yüzünden hep yatıyorum daha önce düşük yapmıştım yine yaşamak istemiyorum 10 haftalık hamileyim lütfen burda buluşalım.

canım yazalı epey olmuş bende şuanda 10 haftalık hamileyim biçok defa kahverengi lekelenme 1 kezde akıntıyla karışık kanama yaşadım.Seni çok iyi anlıyorum ben hala aynı stresi yaşıyorum sürekli peçeteyle silip bakıyorum.Benimde kırmızı bi nokta şeklinde bişey oluyor ama kanmı değilmi emin olamıyorum hem çok küçük hemde toza benziyor.Senin anlayacağın paronayak oldum çıktım.Hayır emin olsan dr umu arayacam iğnelere devam edicem ama hiç emin değilim.Senin kanama ne kadar olmuştu

canım yazalı epey olmuş bende şuanda 10 haftalık hamileyim biçok defa kahverengi lekelenme 1 kezde akıntıyla karışık kanama yaşadım.seni çok iyi anlıyorum ben hala aynı stresi yaşıyorum sürekli peçeteyle silip bakıyorum.benimde kırmızı bi nokta şeklinde bişey oluyor ama kanmı değilmi emin olamıyorum hem çok küçük hemde toza benziyor.senin anlayacağın paronayak oldum çıktım.hayır emin olsan dr umu arayacam iğnelere devam edicem ama hiç emin değilim.senin kanama ne kadar olmuştu

benım de iki hamılelıgımde kanamam oldu fakat husran sonu allah sızınkını korusun

canlarım Allah yardımcınız olsun benim kanama dönemlerimde actıgım bir konuydu baktım gelen giden yok vazgeçtim bakmaktan şimdi eylül anneleri topigindeyim profilimden özel mesaj gönderirseniz yazışırız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın:)

Back
X