Hamilelikte kanama yaşayanlar

esragirgin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
1.549
973
53
33
Arkadaşlar merhaba 17. Haftanın içindeyim ALLAH ın izniyle ama gece 2 bozuk para büyüklüğünde Koyu kanamam oldu daha sonra sabaha kadar sık idrar ve idrardan sonra lekelenme devam etti doktorum proluton depot progestan istihrahat verdi ecoprin ve oksapar kullanıyorum
Ecopirin belirli süreli kestirdi varmı benim gibi arkadaşlar acaba
İNŞALLAH sağlıkla kucaklarız bebişleri Çok Aminnn🙏🦋🐬

Arkadaşlar merhaba 17. Haftanın içindeyim ALLAH ın izniyle ama gece 2 bozuk para büyüklüğünde Koyu kanamam oldu daha sonra sabaha kadar sık idrar ve idrardan sonra lekelenme devam etti doktorum proluton depot progestan istihrahat verdi ecoprin ve oksapar kullanıyorum
Ecopirin belirli süreli kestirdi varmı benim gibi arkadaşlar acaba
İNŞALLAH sağlıkla kucaklarız bebişleri Çok Aminnn🙏🦋🐬
Bendede kanama olmuştu önceki gebeliğimde. Proluton çok iyi geliyor birde bol bol dinlen fazla ayakta durma ecopirin ve oksaparı kestirdi kanama bitene kadar inşallah sağ salim alırsın kucağına

Bendede kanama olmuştu önceki gebeliğimde. Proluton çok iyi geliyor birde bol bol dinlen fazla ayakta durma ecopirin ve oksaparı kestirdi kanama bitene kadar inşallah sağ salim alırsın kucağına
Aminnn arkadaşımm 🙏🦋🐬
Teşekkür ederim dönüşün için
Banada ecopirini kısa süreli kestirdi
Ocsapar devam şimdilik
Birde proluton depot ve progestan verdi
Dinleniyorum bi süreliğine dikkat edicem artık
Peki arkadaşım ocsapar kesince skıntı yaşamışmıydın
ve benim kanamam iki büyük bozuk para kadar dı ve sonra lekelenme olarak devam etti şimdide hafif leke idrardan sonra küçük bir kanama alanım oluşmuş dün baya yürümüştüm hatta bir haftadır baya yürüdüm
İNŞALLAH sağ sağlim kucaklarız 🙏🦋🐬

Aminnn arkadaşımm 🙏🦋🐬
Teşekkür ederim dönüşün için
Banada ecopirini kısa süreli kestirdi
Ocsapar devam şimdilik
Birde proluton depot ve progestan verdi
Dinleniyorum bi süreliğine dikkat edicem artık
Peki arkadaşım ocsapar kesince skıntı yaşamışmıydın
ve benim kanamam iki büyük bozuk para kadar dı ve sonra lekelenme olarak devam etti şimdide hafif leke idrardan sonra küçük bir kanama alanım oluşmuş dün baya yürümüştüm hatta bir haftadır baya yürüdüm
İNŞALLAH sağ sağlim kucaklarız 🙏🦋🐬
Hayır oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı zaten sanada eksapara devam demiş o telafi eder sıkıntı olmaz ben proluton kanamayı hemen keser benim kanamam baya adetin ilk günü gibi oluyordu 3-4 ay bu şekilde devam etmişti proluton kesiyordu sadece haftada 1 vuruluyordum

Hayır oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı zaten sanada eksapara devam demiş o telafi eder sıkıntı olmaz ben proluton kanamayı hemen keser benim kanamam baya adetin ilk günü gibi oluyordu 3-4 ay bu şekilde devam etmişti proluton kesiyordu sadece haftada 1 vuruluyordum
Anladım arkadaşımm teşekkür ederim İNŞALLAH banada cümlesinede ŞİFA olsun
Oksaparı da yapıyorum ama iki üç damla kalıyor iğnenin içinde Kontrol ediyorum 6000 lik ocsapar Kullanıyorum
Ecoprini Nasipse bi kaç gün sonra devam edicem birde demekki kanımız sulanıyorki kanama oluyor arkadaşım yürüyüşüde azaltıcam limonlu su içiyordum bol bol onuda azaltayım en iyisi bakalım İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin🙏🦋🐬

Anladım arkadaşımm teşekkür ederim İNŞALLAH banada cümlesinede ŞİFA olsun
Oksaparı da yapıyorum ama iki üç damla kalıyor iğnenin içinde Kontrol ediyorum 6000 lik ocsapar Kullanıyorum
Ecoprini Nasipse bi kaç gün sonra devam edicem birde demekki kanımız sulanıyorki kanama oluyor arkadaşım yürüyüşüde azaltıcam limonlu su içiyordum bol bol onuda azaltayım en iyisi bakalım İNŞALLAH sağlıkla ilerlesin🙏🦋🐬
Sen yüksek kullanıyormuşsun ben önceki gebeliğimde senin gibi yüksekti de bunda 4000lik kullanıyorum şimdilik kanama filan yok çok şükür de işte eski düşüklerimden dolayı garanti olsun diye doktor verdi

Anladım canımm Benimde 3 kaybım var bu aşamaya hiç gelmemiştim bitti gitti gerçi de
bi saat önce felan Koyu kahve arasında hafif az kırmızı kanama gelmiş çoğu kahvede iğneyide 3 bucuk gibi vurmuştum ayyy yatıyorum şuann sabah doktor kanama olabilir dedi kanama alanın dışarı atabilir dedi korkma dedi ama proluton vurdurdum ona rağmen tam kesilmedi henüz sırf yatıcam artık napaım arkadaşım aklıma mukayyet olsun RABBİM ALLAH güç kuvvet versin herkese banada Sağlıkla ilerlesinler cümlesinin evlatları 🙏🐬

Back
X