hamilelikte kanama yasayanlar

esraaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2014
80
32
48
Arkadaslar 5 haftalik hamileyim. Bugun aniden kanamam geldi. Dusuk mu yapiyorum sizce? Cok uzgunum, yardimci olun lutfen

Canım doktora gitmelisin. Bazı gebeliklerde yerleşme kanaması oluyor ama yine de düşükte olabilir. Acile gidin hemen.

canım hiç beklemeden hemen acile git..bendede olmuştu iğne felan yapıyorlar..geç kalma..

Maalesef canim, ben Hollandadayim.. Burda pek kolay kolay ultrasonla bakmiyolar. Dusecekse dusecektir zaten diyorlar.
Gece kocaman bi kan pihtisi geldi. Sanirim bebegimi dusurdum dakikalarca telefonda konustuktan sonra doktorla bi ultrason randevusu alabildim 1 saat sonrasina. En azindan hersey yolunda mi onu ogrencem

canım bende almayadaydım..acil doktor muaynehaneleri var..gerekirse doktor hastaneye sevk ediyor..veya direkt hastaneye gidip hemen muayneye alıyorlar..almanyada çok önemseniyor..ben kaç kere yatış yapıldı..doğuma kadar yattım hep..sen yinede gözük doktora..umarım bebeğin halen duruyordur..benim bir bebeğim daha düştü..çünkü çalıştığım için geç kaldım doktora gidemedim..doktorlar bana çok kızmıştı..sen ne biçim annesin diye..

Maalesef bebegimi kaybetmisim

Çok üzüldüm canım yaa Rabbim sabır versin.. Üzme tatlı canını yine olur güzel güzel bebelerinnnn. Ben bırak düşüğü hamile bile kalamıyorummm bi de böyle düşün ki sana teselli olsun canımmm

kızlar dün sabah acile gittim hcg değerim 3 çıktı sonuç pozitif hamilesin dediler fakat bugün kanamam oldu bugün muayene eden kadın doğum uzmanı gebelik için hcg değeri daha yüksek olmalı dedi negatif sonuç olduğunu söyledi 2 farklı doktor farklı yorum yapınca kafam karıştı hamilemiyim değilmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…