- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
Geçmiş olsun sahi kuzum. Şimdi iyisin dimi yorma kendini yat bol bol bsy yoktur merak etmeBende 7+3 günlük hamileyim bugün kanamam oldu acil doktora gittik.Kese etrafında kanama varmış iğne fitil verdi zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için yine ilaç ve jelim vardı bir müddet kullanıp tekrar kontrole çağırdı doktorum. Bence ihmal etme canim
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahBende 7+3 günlük hamileyim bugün kanamam oldu acil doktora gittik.Kese etrafında kanama varmış iğne fitil verdi zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için yine ilaç ve jelim vardı bir müddet kullanıp tekrar kontrole çağırdı doktorum. Bence ihmal etme canim
Gideceğim inşallah Allah razı olsun. Zaten kalkamıyorum hiçBu haftalar riskli her kanama önemli ki bordo kanama daha tehlikelidir ama aktif gelmemiş anladığım leke gibiyse merak etme hiç. Progestan kullan mutlaka geçer ama bol bol dinlen olabiliyor böyle seyler ama doktoruna da git mutlaka tehlikeli bir şey olmasın Allah kprusun
Kalp atışlarını keseyi gördün dimiGideceğim inşallah Allah razı olsun. Zaten kalkamıyorum hiç
Keseyi gördüm sadece acile gittim kusma şikayetinden daha doğru düzgün gidemedim hastaneyeKalp atışlarını keseyi gördün dimi
Artık kalp için de git bnce kanama alanı varsa keseyi bozabilir.Keseyi gördüm sadece acile gittim kusma şikayetinden daha doğru düzgün gidemedim hastaneye
Inş canım iğne kullanıyorum şuan için kahve leke dışında bi sorun yok canimGeçmiş olsun sahi kuzum. Şimdi iyisin dimi yorma kendini yat bol bol bsy yoktur merak etme
Canım bendede 7. Hafta gibi oldu ilk peçete kan sonra kahve oldu bu bi kaç kez oldu dr iyi diyodu birşey yok diyordu ama sende kanama alanı görmüş yinede bir gitOrtalama 7 haftalık hamileyim . Aşırı kusma bulantim var doğru düzgün yiyip içemiyorum kasiklarim ağrıyor artık kusmaktan. Bu sabah koyu kırmızı borda gibi 3 damla kadar bi kanama olduğunu gördüm. Böyle bi durum yaşayan varmi. Malum durumlardan dolayı hastaneye hemen gitmek istemiyorum. Ilk bebeğimi kaybetmiştim . Haricinde 2 çocuğum var bu nasip olursa 3 olacak onlarda böyle bisey oldumu hatirlmiyorum tam olarak kusma bulantı aynı asiriydi
Kahve leke önemli dgl merak etme olmz bsycikInş canım iğne kullanıyorum şuan için kahve leke dışında bi sorun yok canim
Gittim canim kalp atışını duydum ama kese şeklinde bozukluk var dedi düşük olabilir dedi bilemiyorum artıkCanım bendede 7. Hafta gibi oldu ilk peçete kan sonra kahve oldu bu bi kaç kez oldu dr iyi diyodu birşey yok diyordu ama sende kanama alanı görmüş yinede bir git
Canım hiç ayağı kalkma dr progestan vermedimiGittim canim kalp atışını duydum ama kese şeklinde bozukluk var dedi düşük olabilir dedi bilemiyorum artık
Hayır vermedi kesede böyle canimCanım hiç ayağı kalkma dr progestan vermedimi
Kese biraz şekilsiz duruyo ama dr manyak mı neden düşük riskine karşı düşük için ilaç vermemiş kiHayır vermedi kesede böyle canim
Vermedi vallahi iğne felanda vurabilirdi kızımda yapmışlardıKese biraz şekilsiz duruyo ama dr manyak mı neden düşük riskine karşı düşük için ilaç vermemiş ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?