Hamilelikte kanama

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.416
133
Ortalama 7 haftalık hamileyim . Aşırı kusma bulantim var doğru düzgün yiyip içemiyorum kasiklarim ağrıyor artık kusmaktan. Bu sabah koyu kırmızı borda gibi 3 damla kadar bi kanama olduğunu gördüm. Böyle bi durum yaşayan varmi. Malum durumlardan dolayı hastaneye hemen gitmek istemiyorum. Ilk bebeğimi kaybetmiştim . Haricinde 2 çocuğum var bu nasip olursa 3 olacak onlarda böyle bisey oldumu hatirlmiyorum tam olarak kusma bulantı aynı asiriydi

Bende 7+3 günlük hamileyim bugün kanamam oldu acil doktora gittik.Kese etrafında kanama varmış iğne fitil verdi zaten tüp bebek tedavisi ile hamile kaldığım için yine ilaç ve jelim vardı bir müddet kullanıp tekrar kontrole çağırdı doktorum. Bence ihmal etme canim

Bu haftalar riskli her kanama önemli ki bordo kanama daha tehlikelidir ama aktif gelmemiş anladığım leke gibiyse merak etme hiç. Progestan kullan mutlaka geçer ama bol bol dinlen olabiliyor böyle seyler ama doktoruna da git mutlaka tehlikeli bir şey olmasın Allah kprusun

Geçmiş olsun sahi kuzum. Şimdi iyisin dimi yorma kendini yat bol bol bsy yoktur merak etme

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah

Gideceğim inşallah Allah razı olsun. Zaten kalkamıyorum hiç

Hastaneler karısık ama bu gibi lekelenme de Dr bana da progestan verdı sabah aksam kullanıyorum. Düşük riski dedi umarım sizin öyle değildir. Saglıkla alın kucagınıza

Benimde olmuştu o haftalarda , 1 haftalık koruyucu iğne kullanmıştım bayağı . Düşük riski hiç birşey yapma canım yat istirahat et ayaklarını uzat oturma sadece tuvalet için kalkıyordum ben . Geçmiş olsun umarım atlatırsın

Canım bendede 7. Hafta gibi oldu ilk peçete kan sonra kahve oldu bu bi kaç kez oldu dr iyi diyodu birşey yok diyordu ama sende kanama alanı görmüş yinede bir git

Canım bendede 7. Hafta gibi oldu ilk peçete kan sonra kahve oldu bu bi kaç kez oldu dr iyi diyodu birşey yok diyordu ama sende kanama alanı görmüş yinede bir git
Gittim canim kalp atışını duydum ama kese şeklinde bozukluk var dedi düşük olabilir dedi bilemiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…