Hamilelikte kanama

Buldense

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2020
186
21
48
32
Dun kanama oldu doktor gitim keseyi goremdim 5 .3 hamileyim btcgmde 1030cik gecen sali yaptidigimda ilk 76.3 beta hgc saglik buyuyormu hanimlar kanama neden olduki

Dun kanama oldu doktor gitim keseyi goremdim 5 .3 hamileyim btcgmde 1030cik gecen sali yaptidigimda ilk 76.3 beta hgc saglik buyuyormu hanimlar kanama neden olduki
aslında iyi artmış doktorunuz ilaç vermedi mi kanama için? kese için daha erken zaten.

olabilir böyle kanamalar ama tedbir amaçlı görünmeniz iyi olur 6 haftalıkken bende yaşamıştım

Gorun doktor simdilik birsey yok dedi iki gun sonra kan verelim geri dedi 1030 beta hcg iyim ama daha keseyi goremedi

2 gün arayla aynı yer ve aynı saatte mi baktırdınız? Öyleyse 3.biraz az artmış.

Hamilelikte kanama en korktuğum.sey ve 2 gebelikte de yaşadım. Ilkinde bir sürü iğne ilaç kullandım dinlendim hep yattım ama bebegin kalbi durdu. Ikincisinde de öyle oldu ama sağlıklı bir kizim var. Doktor boule şeyler olabilir eğer bebek sağlıksız ise vücut atar sağlıklı ise ne olursa olsun yaşar demişti. Progestan ve iğne vermişti. Ayakta kalmamaya çalış ve kafanı takma. Olacak olan oluyor.

Kızlar ben 6+4 günlük hamileyim ilk zamanlardan beri hafif kahverengi lekelenmem oluyordu. Progestan iğne kullanıyorum her gün 2 ampul . Bugün çok fazla kanamam oldu adet gibi hemen doktora gittim bebeğin kalp atışını dinledik yani bebek canlıydı . Bu şekilde olan var mı aranızda neler yaşadınız? Gebeliğiniz devam etti mi?

Canım benimde oldu kanama korkma bende sen kadar korktum hepimizde bazen böyle yaşayabiliyoruz iğneden sonra düzene giricek kahve leke gelicek onada korkma onu ben hala yaşıyorum şuan mesela kahve leke geliyor benek benek az biticek benim çok kotüydü kese etrafında vardı çok igne vuruldum çok şükür gitcek üstüne görme gibi birşey oluyo böyle şeyler bolbol dinlen evde hicbir iş yapma 🥰 inşaallahh sağlıklı bi hamile geçirirsiniz ve kucağına alırsınız

Back
X