Hamilelikte kanama

elissaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
48
17
18
27
8 haftalık hamileyim her wc ye gitmemde kan görüyorum hiçbir ağrım falan olmuyo troidim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bununla ilgisi olabilirmi dr gittim kesedenin etrafında falan kan görmedi dr herşey yolunda dedi iğne yaptı düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum ama kanama geçmedi yaşayanlar varya lütfen yazsın

Ben de yaşadım. Plesenta yerleşimiyle ilgiliydi benimki. Sonuç itibariyle bi sıkıntı olmadı birkaç kanama yaşatıp korkuttu o kadar. Gebeligin ilerleyen haftalarinda da genelde duzeliyor. Sizinki hangi sebepledir bilmiyorum ama isterseniz kontrolde sorun bundan kaynaklı olabilir mi diye. Bebek şu an iyiyse de çok düşünmemeye gayret edin. Kırmızı kanama olursa da muhakkak kontrole gidin. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim dr gittim iğne yaptı ve ilaç verdi ama 14 gündür ara ara oluyo sizinde öyle miydi? Korkuyorum ilk hamileliğim

8 haftalık hamileyim her wc ye gitmemde kan görüyorum hiçbir ağrım falan olmuyo troidim yüksek çıktı ilaç kullanıyorum bununla ilgisi olabilirmi dr gittim kesedenin etrafında falan kan görmedi dr herşey yolunda dedi iğne yaptı düşük olmasın diye ilaç verdi kullanıyorum ama kanama geçmedi yaşayanlar varya lütfen yazsın
Merhaba. Benimde 9 haftalıkken kanamam oldu. Ama ben halı kaldırmıştım o yüzden oldu sanırım. İlk düşük yapmıştım ikinciydi bu. Oksapar kullanıyordum günlük. Progestana devem et dedi doktor. Ona devam ettim iğneyi 20 gün bıraktım geri başladım. Az bi kanama oldu kahverengi sonra bitti. Kan rengi nasıl, ne ilacı verdi doktor. İnsan korkuyor allah yardım etsin sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin. Benim kızım şuan 6 aylık darısı sizinkine inşallah.

Benim ilk hamileliğimde birkaç kez olmuştu. Korkmakta haklısınız ama her zaman kötü sonuclanacak diye birsey yok. Çok şükür bi süre sonra geçti benim kanamam. Herhangi bir sıkıntı da olmadı. Zaten ilaç ve iğne veriyorlar ben de kullanmıştım. Kafanıza takmamaya çalışın hersey olacağına varır. Sağlıklı bebek kanama olsa da sağlıkla geliyor. Siz psikolojinizi bozmamaya çalışın bir de kanama durumunda doktorlar istirahat öneriyor. Kendinizi fazla yormayın yürüyüş ve uzun süre ayakta kalmak sıkıntı olabilir. Doktorunuz bilgi vermiştir zaten bu konularda.

Merhaba benim de 14+5. haftam ikiz gebelik ilk baştan beri kahverengi kanamalarım vardı. 3 haftadır da kırmızı regl gibi, ped kullanıyorum. Doktorum prof. kese etrafında ultrasonda kanama alanı görmedi. Ben ultrasona bakarım dedi. Progeston kullanıyorum. Başka doktora gittim hastaneye yatırıp progestan+dinlenme+görünmeyen arka bölgesinde mi araştırma, şok ve kan kaybı yaşanabilir deyince yatışı kabul etmedim. Bazıları korkutuyor. Çünkü prof. Olan doktorum da bu ihtimalleri düşünmüştür sanırım. Araştırıyorum bazen olabiliyormuş. Bir de her şey olacagına varır. Saglıklı gebelik devam eder, saglıksız gebelik düşükle sonuçlanır.

Nasıl oldunuz acaba aynı durumdayım

Bebeğimin kalbi durdu 9 haftalık olması gerekiyodu ama 7. Haftada gelişimi durmuş kürtaj oldum

Back
X