• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kanama

8. Haftada ben de şiddetli bir kanama ile panik olmuştum. Kalp atışını duymak için hemen doktora gittim. Doktordan çıktığım an büyük bir parça düştü. Ama çok şükür bebek iyiydi. Bir kaç hafta düşük için iğne yaptırdım her gün. Progesteron fitile hala devam ediyorum 27. Haftadayım. Kanamam iki üç gün devam edip kesildi. Tüp bebekte doktorların beklediği süreçlermiş bunlar. Yatıp dinlenmek gerekiyor. Keşke daha fazla yatsaymışım. İki hafta yatıp işe dönmüştüm. Stresi bildiğim için yazmak istedim.
Tabi teşekkür ederim cevabınız için ben transferden önce başlamıştım iğne ve ilaçlara günde 3 estrofem 2 defa prolutex iğne yapıyorum nisan ayından beri ilaçları bu şekilde kullanıyorum bayramın ikinci günü yoğun kanamam olunca doktorum progestan fitili günde 2 defa vajinal değilde ağızdan almamı söyledi epey kesti kanamayı hafif lekelenme kaldı sadece birde kasık krampı kasık ağrısı insan o ağrılara dayanıyoda kanamayı bidaha yaşatmasın inşallah Allah korusun bebislerimizi 🤲

8. Haftada ben de şiddetli bir kanama ile panik olmuştum. Kalp atışını duymak için hemen doktora gittim. Doktordan çıktığım an büyük bir parça düştü. Ama çok şükür bebek iyiydi. Bir kaç hafta düşük için iğne yaptırdım her gün. Progesteron fitile hala devam ediyorum 27. Haftadayım. Kanamam iki üç gün devam edip kesildi. Tüp bebekte doktorların beklediği süreçlermiş bunlar. Yatıp dinlenmek gerekiyor. Keşke daha fazla yatsaymışım. İki hafta yatıp işe dönmüştüm. Stresi bildiğim için yazmak istedim.
ben de doktor muayenesinden çıktığımda daha uzaklaşmadan başlamıştı kanamam. vajinal muayene olmamıştım bu arada. bana da bir başka acil doktoru tüp bebekte kanamaların normal olduğunu söylemişti ama benim üçüzdü. o sebeple söyledi diye düşünmüştüm. geçmiş olsusun inşallah tekrarlamaz

Back
X