- Konu Sahibi Bebegim2011
-
Hamileyken ilk üc ayinda kanama yasayip sonradan cocugunu kucagina alan varmi acaba
Hamileyken ilk üc ayinda kanama yasayip sonradan cocugunu kucagina alan varmi acaba
yokkyok yok ben 5 gebelk yasadm hepsınde kanamm oldu gebe oldgmu ögrenır ogrenmez kanama off allahm tekrar yaşatma ve 4ü düştü 5. 3.5 ay devam ettı kanamm ve 4.ayda kesldı busefer erkendogm 5.5 aylıkken ıkızlerımı kaybettım bu kanamnn nedenını bılemıyolar doktor sebeb söylemıyo allahdan dıyoo bana arkadaslr sızı ne denıyo bnde pıhtılaşma var hıstereskopi yapıldı ray cıktı tum hormon kromozom hepsı temız ve hep kanama oluyo yaa
7+4teydim kanamam oldu 10 gun surdu simdi 13 aylik
Peki sürekli uzandınızmı hamilelik boyunca yoksa kanama bitince normal hayata devammi ettiniz?
7+4teydim kanamam oldu 10 gun surdu simdi 13 aylik
Cnm merhaba bende 7+5 gunluk hamileyim gece basladi hala devam ediyor yatak batti benim tup bebek ve ikiz biraz da asagida tutunmuslar cok korkuyorum salak gibi yatiom hic halum kalmadi... acile gittik bebekler yerinde kalpleri atiomus ne olacak
Kanaman eger bu kadar fazlaysa senin hastanede yatıyor olman gerekliydi canım tedavi görmn lazım.Bak benim kanamam tekrarladı ve ben 4 gündür falan hastanede yatıyorum rengi kahveye döndügü halde doktorum tamamen kesilmeden göndermek istemiyor.Ha bu arada benim bebegimde ikizdi ama ilgisiz bir doktor yüzünden tekini kaybettim rabbim buna kavuşturur inş.Benim bebegimde rahim agzındaydı resmen ama ilaç igne serum tedavisiyle şuanda çok şükür eski yerine döndü.
Ay ben kafayi yiyecem yaaa... simdi baska dr arim o zaman.
bana bir igne vurdular 200mg progestan 3 defa icecem eger 12 saat icinde azalma olmazsa tekrar ara beni dedi dr.
Buarada hangi ildesin bana tedavi ile yer degistirilebilecegi soylenmedi. rahim agzi da degil rahimin tam ortasindan bir cizgi cekildigini dusun hemen o cizginin altinda rahimagzinda degil tam.
Sagol cnm ben diger dr ile goruseyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?