Hamilelikte kanama

Bonbon1601

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
287
149
23
37
Mrhb arkadaslar hamileligi suresince kanama yasayan varmi ve surec nasil ilerluyor.rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bende ilk haftalar seffaf akintilar olmustu halen devam ediyor. 8. haftadayim. Sadece bir kere kahverengi az bir akintim oldu o da ilk haftalarda oluyormus. Doktorum kirmizi ve adet kanamasi gibi yogun kanamalar gormedigin takdirde sikinti yoktur demisti.

Bende ilk haftalar seffaf akintilar olmustu halen devam ediyor. 8. haftadayim. Sadece bir kere kahverengi az bir akintim oldu o da ilk haftalarda oluyormus. Doktorum kirmizi ve adet kanamasi gibi yogun kanamalar gormedigin takdirde sikinti yoktur demisti.
Anladim canim bende 13.haftadayim baslarda kahverengi oluyodu.simdi kanama seklinde oluyo ara ara bazen yogun.bebegin esi asagidaymis bir aya belli olur sorun kalkar tarzinda konustu dr.insan korkuyo bebegimi rabbim esime ve bana bagislasin insalla.allaha siginiyorum. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun ve isteyen herkese hayirlisiyla versin insallah

Merhaba kanamalarin devam ediyor mu? Benim gecen ay ve tam bir ay sonra bu ay tekrar adet kanamasi gibi oldu.
Benm bebegin esi asagida kanama o yuzden oluyo dedi doktor.gecen gittigimde arkaya cikmis gibi eedi.bende iki kere adet kanamasi gibi gecirdim yogun. Diger turlu kucuk kucuk kanamalar devam ediyo.bebekte sorun yok rahim toparlar dedi.insallah oyle olur canim senn bittimi kanaman ve neden kaynaklaniyomus

Benm bebegin esi asagida kanama o yuzden oluyo dedi doktor.gecen gittigimde arkaya cikmis gibi eedi.bende iki kere adet kanamasi gibi gecirdim yogun. Diger turlu kucuk kucuk kanamalar devam ediyo.bebekte sorun yok rahim toparlar dedi.insallah oyle olur canim senn bittimi kanaman ve neden kaynaklaniyomus
Kac doktora gittim neden oldugunu soylemediler hic. Dusuk riskin var diyorlar sadece. Kanamam devam ediyor dun aksam biraz hava alayim dedim. Avm de dolastik biraz eve geldim camasirima kirmizi leke olmus hemen. Ama oyle cok degil.. Allah yardimcimiz olsun...

Kac doktora gittim neden oldugunu soylemediler hic. Dusuk riskin var diyorlar sadece. Kanamam devam ediyor dun aksam biraz hava alayim dedim. Avm de dolastik biraz eve geldim camasirima kirmizi leke olmus hemen. Ama oyle cok degil.. Allah yardimcimiz olsun...
Ne kadarlik hamilesin canim.insallah hic bi sknti cikmaz

benim de oldu kanamalarım.. doktorum zaten progestan ve coraspin başlatmıştı bana.. lekelenmem olduğu için iğneye çevirdi.. ama bebekte sorun yok keseyi gördük kalp atışını gördük ama şimdi jel 3 günde 1 iğne iğne vurunmadığım günlerde hapını kullanıyorum.. anlamadım düşük tehlikesinden bahsetmedi.. ama neden bu kadar ilaç kullanıyorum bilmiyorum.. taze kan geliyor.. sızı gibi.. tahminimce progestan vajinal kuruluk yapıyor o da çatlama yapıyor.. sanki kuruluktan ellerimizin çatlaması gibi düşünün.. jel kullanınca rahatladım maşallah cumadan beri lekelenmem yok.. mutlaka başka doktora da görünün ben şimdi öyle yapmayı düşünüyorum.. doktorum hamilelerin %70inde olur diyo başka bişiy demiyo :(

benim de oldu kanamalarım.. doktorum zaten progestan ve coraspin başlatmıştı bana.. lekelenmem olduğu için iğneye çevirdi.. ama bebekte sorun yok keseyi gördük kalp atışını gördük ama şimdi jel 3 günde 1 iğne iğne vurunmadığım günlerde hapını kullanıyorum.. anlamadım düşük tehlikesinden bahsetmedi.. ama neden bu kadar ilaç kullanıyorum bilmiyorum.. taze kan geliyor.. sızı gibi.. tahminimce progestan vajinal kuruluk yapıyor o da çatlama yapıyor.. sanki kuruluktan ellerimizin çatlaması gibi düşünün.. jel kullanınca rahatladım maşallah cumadan beri lekelenmem yok.. mutlaka başka doktora da görünün ben şimdi öyle yapmayı düşünüyorum.. doktorum hamilelerin %70inde olur diyo başka bişiy demiyo :KK43:
Allah sifa versin canim. Butun hamilaelere hwpimize insallah bebislerimizi bagizlasin

Merhaba arkadaşlar. Kanaması olan arkadaşlar ne durumdalar şimdi.
Ben de 11 haftalık hamileyim. 3 haftadır kanamam var. Bi leke gibi oluyo tmm bitti diyorum. Öyle bi geliyo ki pıhtı vs düşürdüm diye korkuyorum o derece. Rahimde pıhtı var ve bitmiyor bir türlü. En Son doktor yüksek risk dedi. Sadece ev istirahati ve arada bir iğne oluyorum.
Var mı benim gibi yoğun kanama geçirip atlatan.

Back
X