Bende aynı sorun wardi tuwalete gitmeye korkuodum Dr gittm dusuk riski olduğunu istirat etmem gerektiğini bol bol su icmemi ağır kaldırmamıştır söyledi tabiki ilişkide yasak protestan werdi şimdilik kanamam durdu Allah yardımcımız olsun bebislerimizi korusun..
merhabalar benimde bir sorum olucak 04.06.2016 tarihinden beri çok az hafif bir regl dönemi geçiriyorum kesintisiz reglimin bukadar uzun sürmedinden şüphelenip doktorra gittim 2015 in ocak ayında 28 haftalık ölü doğum gerçekleştirmiştim muayenede herhangi bir kese görmedi belki çok duşuk bi ihtimal dış gebelik olabilir içini rahatlatmak için hcg yaptırıcam sonuç negatif çıkıcak ama tedbir amaçlı yaptıralım dedi ve beta hcg 13.7 çıktı normal değere göre 3 haftalık bir gebelik söz konusu ama 2 gun sonra tekrardan yaptır değerlerinde yükselme varmı bakalım dedi yarın tekrardan test yaptırıcam sizlere sorum şu bu şekilde hamile kalan varmı tüm yorumlarda hep dış gebelik diyor bi bebeğimi daha kaybetmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen