Merhaba,
Ben 5.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür kanamam var. Bugün doktora gittim kese oluşmuş ama içi boş gibi dedi 1 hafta sonra bakalım dedi. Düşük olur diyolar 4 doktora gittim. Çok mutsuzum çok üzülüyorum
gecmıs olsun canım . Ters bır hareket den falan mı basladı kı kanaman yoksa durduk yere mı allah yardımcın olsun ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın bebısını..
Merhaba,
Ben 5.5 haftalık hamileyim ve 3 gündür kanamam var. Bugün doktora gittim kese oluşmuş ama içi boş gibi dedi 1 hafta sonra bakalım dedi. Düşük olur diyolar 4 doktora gittim. Çok mutsuzum çok üzülüyorum
Merhaba,
Bu arada benım de bastan tek kese vardı 10 gün sonrası duydum kalp atıslarını ve bebegımi gördüm ama bugün kahverengı lekelenmem ve sancım başladı morelını bozma her donem ayrı bırsey oluyor rabbım bızlere bağışlasın bebişlerimizi
Bende 16 haftalık hamileyim başından beri vari var ilk 3 ay hafif di doktor bebekte bişi yok dedi ama son iki haftadır buyuk abdestimi yaptıgım da geliyo ve diğerine göre daha fazla geliyo bayramdan sonra knt gidicem ama içim rahat etmiyo
Allah bagışlasın herkese evladını inşallah.benimde başından beri kahverengi lekelenmem var bazen az bazen çok.günde 2 kez progestan haftada 1 kez depot igne kullanıyorum buna ragmen kurtulamadım Allah beterinden korusun.stresten uzak durmak gerekiyor ama bu durumda cok zor
Merhaba,
neden 1 hafta bekletiyor canım benimde kanamam oldu acile gitmistim değerlerim iyiydi birsey yapmadılar 2 gün sonra kontrole çagırdı feci sancıyla uyanıp zar zor doktorun yanına gittim ve sonuç iç kanama dış gebelik kendine dikkat et sancın ağrın olursa ihmal etme sakın
Allah bagışlasın herkese evladını inşallah.benimde başından beri kahverengi lekelenmem var bazen az bazen çok.günde 2 kez progestan haftada 1 kez depot igne kullanıyorum buna ragmen kurtulamadım Allah beterinden korusun.stresten uzak durmak gerekiyor ama bu durumda cok zor
Bende de kahverengı lekelenmem var ve sancımda var senınde varmı Canım ilaçtan verdı ama iğne vermedi psıkolojım bozuldu tuvalete gıtmeye korkuyorum Allah bize bağışlasın bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alalım
Bende de kahverengı lekelenmem var ve sancımda var senınde varmı Canım ilaçtan verdı ama iğne vermedi psıkolojım bozuldu tuvalete gıtmeye korkuyorum Allah bize bağışlasın bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alalım
kizlar meraba benimde basimdan ayni seyler gecti benimki olumsuz sonuclandi ama bi arkadasim var 9 ay boyunca kanamasi olmus hemde yogun bi sekilde suan oglusu 3 yasinda uzulmeyin guzel sonuclanir umarim heoiniz icin
Merhaba arkadaşlar benimde 4. Haftamdan bu yana kahverengi lekelenmem var şuan 6 haftalık gebeyim progestan kullanıyorum fakat onu kullanmaya başlayınca daha çoğaldı gibi salı günü kalp atışı duyulacak inşallah kese göründü henüz