Hamilelikte kanamalar hakkında

Sinemissss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
31
0
16
35
Ben 10 haftalık hamileyim. 7 haftalık hamileyken kanama yaşadım, peçeteye bir iki damla civarında. Doktoruma gittim düşük riski yok ama ne olur ne olmaz diye bana progestan(düşük önleyici hap) verdi. Dün kanamam oldu yine peçeteye 4 5 damla civarında korktum ve acilden doktoruma gittim. Bebeğimi gösterdi kalp atışlarını duydum hiçbir şey yok dedi ve az önce tualete gittiğimde peçeteye bir iki damla tekrar kan geldi. Ve ben ciddi anlamda bu sebepsiz kanamalardan korkuyorum. Doktoruma sorduğumda geçmiş kan çıkmış olabilir, regl dönemi dışarı taşmış olabilir gibi şeyler söylüyor ama bu kadar sık olması doğal mı anlamıyorum.
Bu tarz bir durum daha önce yaşayan var mı, bildiklerinizi paylaşırsanız gerçekten çok sevinirim.

başka bir doktora, iyi bir doktora gidin bence. her türlü kanama normal sayılmaz, risk olarak görülür çünkü...

Açıkcası ciddi anlamda doktorumdan çok memnunum ama korktuğum kısım etkilenip de bunu bebeğe yansıtırım diye bu gidişle olabilecek şeyleri söylemiyor olabilir mi?
Bir arkadaşımın annesi de bu şekilde sürekli kanama yaşamış sürekli olarak ve bir gün 7 aylık hamileyken kanlar içinde uyanmış, çocuğa bir şey oldu zannedip hastaneye gittiğinde çocuğun çıkmaya çalıştığını fark etmişler prematüre doğmuş.

Mrb ben 8 haftalık hamileyim, 5.haftadan beri lekelenmeler ile yoğun kanamalarım oldu 3 haftadır evde dinleniyorum doktorum düşük tehlikesi olduğunu söyledi iğne ve hap tedavisi uyguluyoruz hala da devam ediyor miktarı ve rengi azalarak tabi ama benim yaşadıklarımı yaşayan varsa neler yaptı bu süreçte sonuç ne oldu paylaşmanızı rica ederim. Hafta hafta kontroller olduğu için bebeğin gelişimde ve kalp atışlarında herhangi bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…