Hamilelikte Kanamasi Olanlar Buraya

Merhaba İlsu.Ben bebeğimi pazartesi düşürdüm.Salı günü de kalan parçalar olduğu için kürtaj oldum.Doktor 6 ay hamile kalma dedi.Şimdi evde dinleniyorum.İnşallah bundan sonraki hamileliklerimiz sağlıklı olur.

Mrb bende 12 haziranda düşük nedeniyle kürtaj oldum 14 haftalıktı ve hiçbir sorun yoktu doktor herangi bir neden göstermedi ben hala nedenini merak ediyorum 1 ay önceki kontrolümde herşey normaldi kalp atışını görmüştüm 1 ay sonra bebeğin kalp atışı yok dedi doktor bende emin olmak için başka doktora gittim oda kese boş dedi bende ultrason kağıtlarını gösterdim bebek gelişememiş dedi ben almasam vücüt kendi atıcak dedi ve kürtaj oldum 2 gün içinde gitti bebeğim anormallik olduğunu hiç hissetmedim hala inanamıyorum elim sürekli göbeğimde sanki içimdeymiş gibi doktor banada 6 ay sonra tekrar deneyebilirsin dedi allah kimsenin başına vermesin çok zor

hanimlar benim de daha hamile oldugumu ogrenmeden kahverengiler basladi. gecti dedigim ayaga kalktigim anda tekrar oldu. su anda sadece yatmaya karar verdim. burada doktirlar bir sey vermiyorlar ilac falan. TR den de gelemiyormus posta ile. ugrasiyorum.
Allah tan su anda calismiyorum yoksa isten ayrilmak zorunda kalirdim.

dun kahverengi oldu kanamam. acile gittik. tam bitti demisken. cok yordum dun bacaklarimi. yurudum bayagi. anlasilsi yatacagiz ne yapalim. Allah'im insallah bir sorun olmaz.

Teşekkür ederim Güley.Benim kanamam kesintisiz devam ediyor; arada unutup hareketli olduğum zamanlar oluyor.Büyük bi umutla geçmesini bekliyorum.İnşallah seninki de geçer ve de hamileliğimizin tadını çıkarır hayaller kurabiliriz inşallah.

kanaman az mı çokmu bendde var hamile oldugumu yeni ögrendim kaç haftalık hamilesin canım

Merhaba ben 12 yildir evliyim ve hic hamile kalmadim cok tedavi gordum care olmadi iki hafta once hamile oldugumu ogrendim suan 6 haftalik hamileyim bel kasik agrilarim ve iki gundur hafif sancilarim vardi bu sabah kahve rengi leke geldi panikledim ve hemen dokyora gittim doktor progestan verdi hem ignr hem hap olarak vajinadan bakti ve dusuk riski var dedi ewe geldim iki saat sonrs aşırı kanamam oldu adet kansm gibi hafif sancim var doktor asiri sancin olursa gelirsin demişti bu normalmi ltfen bilgisi olan söylesin

ewet kurtajla aldilar henuz yok bebegim nasip etmedi rabbim daha uzme kendini seninde öyle olucak diye biseyy yok iyi bir doktora git benimkinin otopsi sonucunda sakat olduğu belirlendi engelli cocuklarin yuzde seksani dusuk oluyor nasibindeyse o evlat rabbim kucagina verir insallah uzme kendini kötü bir durum biliyorum

Allah dan umut kesilmez insallah rabbim sanada banada ve butun isteyen dua edenlerede saglikli sihhatli bebekleri kucagimiza almayi nasip eder.
Benim suanda kanamam var igne oluyorum ama dr ilk gebelikte faydasinin pek olmadigini soyledi ama yinede bir umit iste kanama devam ettigi surece her hafta bebegin kalbini dinlicekler beklicez bakalim.

amin insallah rabbimden ümit kesilmez tum isteyenlere rabbim varsa nasibinde verecektir elbet bir zamanı var sinavimiz buda bizim durumundan haberdar et beni kadir gecesi hurmetine rabbim saglikli bir evlat bagislasin sana bana ve tum isteyenlere insallah bol bol dinlen ayaga kalkma canim

amin insallah rabbimden ümit kesilmez tum isteyenlere rabbim varsa nasibinde verecektir elbet bir zamanı var sinavimiz buda bizim durumundan haberdar et beni kadir gecesi hurmetine rabbim saglikli bir evlat bagislasin sana bana ve tum isteyenlere insallah bol bol dinlen ayaga kalkma canim
Merhaba,bayramin 2.gunu bebegim düstü

Kızlar ben aranızda yeniyim bende bu ay çok şüphelerim vardı göğüste hassasiyet göğüs kenarlarında kabarcıklar

Kızlar ben aranızda yeniyim bende bu ay çok şüphelerim vardı göğüste hassasiyet göğüs kenarlarında kabarcıklar ve ağ gib damarlar ama sabahları aç karınla mide bulantısı çok ümitlrnmiştim ama dün yenimi kucağıma aldım bugün adet oldum sizde düşük mü yaptım

Back
X