hamilelikte kar tatili

Amphitrite35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
201
83
298
merhaba
hamilelikde çalışan hanımlar için yollar tehlikeli olacağı düşünülerek idari izin hakkı veriliyor diye bazılarından duydum ama emin olamadım.böyle bir durum varmı acaba ?

merhaba
hamilelikde çalışan hanımlar için yollar tehlikeli olacağı düşünülerek idari izin hakkı veriliyor diye bazılarından duydum ama emin olamadım.böyle bir durum varmı acaba ?

bununla ilgili bir bakanlık görüş yazısı falan var mı? ben hiç duymadım ??

resmi olarak bir yazı görmedim ama tvlerde hep duydum ve ben kamuda çalışıyorum kamuda uygulanıyor bundan eminim

resmi olarak bir yazı görmedim ama tvlerde hep duydum ve ben kamuda çalışıyorum kamuda uygulanıyor bundan eminim

ben özel sektördeyim ancak kurumsal. bazı benzer firmalarda çalışanlardan duyuyorum hamilelerin kar yağdığında işe gitmediklerini ama her firmada uygulanır mı bilemedim.

Valilik kararıyla oluyor.Ben de yazın sıcak tatili beklemiştim,her yıl verilirken bu yaz verilmemişti.Çok zorlanmıştım.Şimdi zaten doğum iznindeyim.Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.Çalışan gebe için çok zor sıcaklar ve kış.

taşımalı okulda öğretmenim. bizim burada kar yok da buzlanma var.... kar yağsa gene iyi...
acaba idari izin alabiliyor muyum??

Arkadaşlar bunun belli haftası varmıymış yani 20.haftadan sonra falan gibi.yoksa hamile olduktan sonra mı geçerli haftası yokmu

Ben hemşireyim gitmedim şimdi arkadaşım aradı 20 haftadan sonra geçerli diye biliyorum dedi yarında tatil olursa haklı bi cevabım olsun isyedim sağol

rica ederim..
zaten bu engelli memur ve hamile memura verilen izinler resmı bı kanun maddesı gıbı şu şu dıye yazmıyor yönetmelikte..

kaymakamın ve ya valinin insiyatifidir mülki amir olduğundan..

ilanlarda ben hep engellı memura ve hamile memurlara dıye bır genelleme oluyor dıye biliyorum..örnek yazı bulun netten gösterirsiniz en azından sorulursa..

Back
X