B birrmoka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2025 44 12 3 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #1 Ya kızlar ben daha 4 haftalık hamileyim dişim nedense çok ağrıyor karanfil koysam ağrıyan yere bir şey olur mu iyi geliyormuş diş ağrısına öyle duydum
Ya kızlar ben daha 4 haftalık hamileyim dişim nedense çok ağrıyor karanfil koysam ağrıyan yere bir şey olur mu iyi geliyormuş diş ağrısına öyle duydum
cebellato 🧿🩷🧿 Kayıtlı Üye 12 Ekim 2023 930 829 23 27 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #2 birrmoka .!.: Ya kızlar ben daha 4 haftalık hamileyim dişim nedense çok ağrıyor karanfil koysam ağrıyan yere bir şey olur mu iyi geliyormuş diş ağrısına öyle duydum Genişletmek için tıkla... Evet bende çektim aynısını doktoruma sormuştum ağrıyan yere karanfil koyabiliriz bende çok işe yaramıştı
birrmoka .!.: Ya kızlar ben daha 4 haftalık hamileyim dişim nedense çok ağrıyor karanfil koysam ağrıyan yere bir şey olur mu iyi geliyormuş diş ağrısına öyle duydum Genişletmek için tıkla... Evet bende çektim aynısını doktoruma sormuştum ağrıyan yere karanfil koyabiliriz bende çok işe yaramıştı
B birrmoka Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2025 44 12 3 25 14 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi birrmoka #3 cebellato .!.: Evet bende çektim aynısını doktoruma sormuştum ağrıyan yere karanfil koyabiliriz bende çok işe yaramıştı Genişletmek için tıkla... Ay çok teşekkür ederim
cebellato .!.: Evet bende çektim aynısını doktoruma sormuştum ağrıyan yere karanfil koyabiliriz bende çok işe yaramıştı Genişletmek için tıkla... Ay çok teşekkür ederim