G gzdhkc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 51 8 8 28 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #1 adetim biteli 5 gün oldu ama deli bi karın ağrım ve kasık ağrım var ilaç alıyorum ona rağmen geçmiyor hamilelikte böyle bir ağrı mı olur?
adetim biteli 5 gün oldu ama deli bi karın ağrım ve kasık ağrım var ilaç alıyorum ona rağmen geçmiyor hamilelikte böyle bir ağrı mı olur?
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye 25 Temmuz 2013 13.356 54.547 798 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #2 gzdhkc .!.: adetim biteli 5 gün oldu ama deli bi karın ağrım ve kasık ağrım var ilaç alıyorum ona rağmen geçmiyor hamilelikte böyle bir ağrı mı olur? Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yapın hamile olduğunuzu düşünüyorsanız. Neden test yapmadan ilaç kullanıyorsunuz ki şüpheniz varsa?
gzdhkc .!.: adetim biteli 5 gün oldu ama deli bi karın ağrım ve kasık ağrım var ilaç alıyorum ona rağmen geçmiyor hamilelikte böyle bir ağrı mı olur? Genişletmek için tıkla... Gebelik testi yapın hamile olduğunuzu düşünüyorsanız. Neden test yapmadan ilaç kullanıyorsunuz ki şüpheniz varsa?
G gzdhkc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 51 8 8 28 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #3 Artemissisipi .!.: Gebelik testi yapın hamile olduğunuzu düşünüyorsanız. Neden test yapmadan ilaç kullanıyorsunuz ki şüpheniz varsa? Genişletmek için tıkla...
Artemissisipi .!.: Gebelik testi yapın hamile olduğunuzu düşünüyorsanız. Neden test yapmadan ilaç kullanıyorsunuz ki şüpheniz varsa? Genişletmek için tıkla...
G gzdhkc Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Ekim 2022 51 8 8 28 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #4 3 kere yaptım negatif
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye 25 Temmuz 2013 13.356 54.547 798 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #5 gzdhkc .!.: 3 kere yaptım negatif Genişletmek için tıkla... Demek ki adet olmuşsunuz ve hamile değilsiniz. Şiddetli ağrılarınız için doktora mı gitseniz acaba?
gzdhkc .!.: 3 kere yaptım negatif Genişletmek için tıkla... Demek ki adet olmuşsunuz ve hamile değilsiniz. Şiddetli ağrılarınız için doktora mı gitseniz acaba?
Artemissisipi 'Motorları maviliklere süreceğiz..' Pro Üye 25 Temmuz 2013 13.356 54.547 798 19 Nisan 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi gzdhkc #6 Bu arada hamilelikte böyle ilaçla bile geçmeyen şiddetli karın ağrıları olmaz. İlaç kullanmaya gerek duyulmayan, uzanıp dinlenince geçen, hafif hafif adet sancısı benzeri ağrılar olur ilk haftalarda.
Bu arada hamilelikte böyle ilaçla bile geçmeyen şiddetli karın ağrıları olmaz. İlaç kullanmaya gerek duyulmayan, uzanıp dinlenince geçen, hafif hafif adet sancısı benzeri ağrılar olur ilk haftalarda.