- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
Karın ağrısı neden olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hanilelikte herşey normal.ama sürekli kesintisiz oluyorsa agri bir git derim doktora.benim de ağrıyor sancilaniyorum göbek deligimin orası aciyor so ra geçiyor.eger ağrın surekliyse git.yedigin birşey yapmış falan da olabilir.ama normal.agriysa sıkıntı yok.Normal diyorsunuz yani beni dunden beri gecmeyince panik oldumkarin agrisi disinda baska sikayetimde yok cok sukur icimi rahatlattiniz tsk
Kaç haftalık canım?Dunden beri surekli hafif siddette bir agri bebegin hareketleride normal
Maşallah canım..usutmus de olabilirsin.eger ağrın artarsa doktora kafan rahatlaması açısından bir git derim ben.anneler hisseder bebegin hareketleri normalse kafanı takma.
Çok normal canim...ne demek rica ederim.ama dediğim. Gibi agri siddetlenirse doktora gidersin.ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Tamam cok tsk ederim icimi rahatlattiniz iki kayiptan sonra bu ucuncu bebegim evham yapmayim diyorum ama elimde degil:)
Agrim siddetlendi az once acilden geldim canim ictigim demir hapi ferrum fort un yan etkisiymis muayene etti bebekte de cok sukur bir sıkıntı yok rahimde de dedi ilaci icme dedi agrim hafifledi umarim yarin gecer :)Çok normal canim...ne demek rica ederim.ama dediğim. Gibi agri siddetlenirse doktora gidersin.ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Nasıl biagri vardiki canımAgrim siddetlendi az once acilden geldim canim ictigim demir hapi ferrum fort un yan etkisiymis muayene etti bebekte de cok sukur bir sıkıntı yok rahimde de dedi ilaci icme dedi agrim hafifledi umarim yarin gecer :)
İshal olursun da karnina bicak saplanir gibi agrir ya oyle bir agri gobegim ve midem aradinda kalan bolge de nefes alip verirken canimcok yaniyorNasıl biagri vardiki canım
Daha bugün doktorum bu hapı yazdı şimdi senin durumu okuyunca korktum acaba icmesemmizaten kanamalı gebelik geçiriyorum endiselendimAgrim siddetlendi az once acilden geldim canim ictigim demir hapi ferrum fort un yan etkisiymis muayene etti bebekte de cok sukur bir sıkıntı yok rahimde de dedi ilaci icme dedi agrim hafifledi umarim yarin gecer :)