Hamilelikte karın ağrısı neden olur

Bende de ayni sıkıntı var netten baktim birsey bulamadim doktorumu ariyacagim ona ulasmasida zor ogrenirsem sana donud yaparim

Normal diyorsunuz yani beni dunden beri gecmeyince panik oldumkarin agrisi disinda baska sikayetimde yok cok sukur icimi rahatlattiniz tsk

Bende de var ama karın ağrısı mı kasık ağrısı mı tam anlayamadım doktora gidicem bugün sırf bu yüzden aklıma çok takılmaya başladı çünkü..

Normal diyorsunuz yani beni dunden beri gecmeyince panik oldumkarin agrisi disinda baska sikayetimde yok cok sukur icimi rahatlattiniz tsk
Canım hanilelikte herşey normal.ama sürekli kesintisiz oluyorsa agri bir git derim doktora.benim de ağrıyor sancilaniyorum göbek deligimin orası aciyor so ra geçiyor.eger ağrın surekliyse git.yedigin birşey yapmış falan da olabilir.ama normal.agriysa sıkıntı yok.

Tamam cok tsk ederim icimi rahatlattiniz iki kayiptan sonra bu ucuncu bebegim evham yapmayim diyorum ama elimde degil:)

Tamam cok tsk ederim icimi rahatlattiniz iki kayiptan sonra bu ucuncu bebegim evham yapmayim diyorum ama elimde degil:)
Çok normal canim...ne demek rica ederim.ama dediğim. Gibi agri siddetlenirse doktora gidersin.ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Yalancı sancılar başlarmis konum değiştirince geçermiş

Çok normal canim...ne demek rica ederim.ama dediğim. Gibi agri siddetlenirse doktora gidersin.ama ben ciddi birşey olduğunu düşünmüyorum..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Agrim siddetlendi az once acilden geldim canim ictigim demir hapi ferrum fort un yan etkisiymis muayene etti bebekte de cok sukur bir sıkıntı yok rahimde de dedi ilaci icme dedi agrim hafifledi umarim yarin gecer :)

Agrim siddetlendi az once acilden geldim canim ictigim demir hapi ferrum fort un yan etkisiymis muayene etti bebekte de cok sukur bir sıkıntı yok rahimde de dedi ilaci icme dedi agrim hafifledi umarim yarin gecer :)
Nasıl biagri vardiki canım

Daha bugün doktorum bu hapı yazdı şimdi senin durumu okuyunca korktum acaba icmesemmizaten kanamalı gebelik geçiriyorum endiselendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…