Hamilelikte karın ağrısı

Şu anda benimde karnım çok ağrıyo. onun için girdim forumda varmıdır benim gibi olan diye :))acayip ağrıyo şu anda gaz mo başka bişey mi anlamadım

zaman zaman bende de oluyor. özellikle ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyormuş geçenlerde dikkat ettim de :) biraz su miktarını arttırıyorum iyi geliyor.

Kis aylarinda oldugumuz icin karin agrisi normal.
dikkat etmeniz gereken husus akintinizin olmamasi.
Rengi koyu veya yesile calan bir akintiniz varsa doktorunuza danisin.
Onun haricinde ayaklarinizi sicak tutun, her ne kadar hamilelikte insan sicaklasa da.
Kis aylarinda dikkat etmekte fayda var, usutmekten olabilir.
Sulu yiyecekler tuketmeye calisin.
Gecmis olsun.

benimde aşırı ağrılarım olmuştu şimdilerde ağrım yok gibi.o zaman çok korkardım doktorum herşey normal dedi rahatladım ama dedikleri gibi su içmek ve sıcak tutmak çok önemli :)

gaz ağrısı olabilir havalarda soğuduğu için ekstra bir gaz yapıyor çünkü akıntınız kanamanız yada çift taraflı dayanılmaz bir ağrınız yoksa endişelenmenize gerek yok

Genel bi karın agrısı bnde üşütmüş olabilecegmden süphelendm aslında cok saolun kızlar içimi rahatlattınız biraz sıcak tutmak iyi gelcek sanrm

Gaz sancısı malesef Can'ım. Sabah değil bende gece başlıyor sabaha kadar çekiyorum :(

Ya bu bir bucuk haftadir agriyor iki gundur felaket korktum yani uyuyamadim cok hareket ediyorum ev isi falan ondan midir acaba

Back
X