Hamilelikte karın ve bel ağrısı normalmidir..??

omrum76

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
279
1
318
Ankara
Merhabalar 6 haftalık ikiz anne adayıyım, ilk Tüp bebek tedavimde hamile kaldım...Dün Çok şiddetli karın ağrım oldu aynı adet ağrısı şiddeti gibiydi makattan kasıklarıma vuruyordu.ve şeffaf renkli akıntım oluyor...Kızlar sizlerde de oldumu karın ağrıları. İlaç ta kullanıyorum Cirnone jel, fokik asid , esrtafem ve coraspin ....Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..

canım bende senin gibi 6 haftalık hamileyimmmm akıntı bende var kasık ağrısı bende var aynı ilaçları bende içiyorumm canım merak etme inş..

benim de adet tarihim geldiginde agrı oldu.çok korktum hatta adet olucam diye.kasıklarım bi süre agrıdı.8.-9.haftadan sonra rahatladım.

aynı agrılar bende de oldu. folik asit hariç diger ilaçları bende kulanıyorum.umarım ultrasondan sonra dr. ilacı keser

canım gayet normal adet tarihlerinde sancı çekebilirmişiz hatta benim migrenim var her adet olduğumda ağrı başlardı şimdi hamileykende yumurtlama ve adet tarihlerimde aynı ağrı devam ediyo akıntı bendede oluyo hatta crino jeli kullanmıyorum ben artık bu hafta doktorum bırakmamı söyledi kullanırken koyu renkte bile akıntım oluyodu ama kan değil kan görmedikten sonra doktorum korkma dedi birde şiddetli ağrı çekersen muhakkak haberim olsun diyodu yoksa kasık ağrıları normal eee bebişler kendine yer hazırlıyolar anneleri rahim genişliyo kolaymı:ecrin_bebek:

Merhabalar 6 haftalık ikiz anne adayıyım, ilk Tüp bebek tedavimde hamile kaldım...Dün Çok şiddetli karın ağrım oldu aynı adet ağrısı şiddeti gibiydi makattan kasıklarıma vuruyordu.ve şeffaf renkli akıntım oluyor...Kızlar sizlerde de oldumu karın ağrıları. İlaç ta kullanıyorum Cirnone jel, fokik asid , esrtafem ve coraspin ....Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim..

canım benim bu ağrıların olması çok normal bebişlerin tututnuyor olumlu şeyler bunlar
hatta gaz bile yaparlar bebeişler yerleşmeye çalıştıkça
ama doktorunla irtitbatı sakın kesme cirinonu sakın ihmal etme
ve allahım inş.9 ay sonunda kucağına almanı nasip eder tek dileğim bu
istirahati sakın bırakma bak 4.aya kadar ne olur dikkatli ol oldumu
bende tecrübelerime dayanarak yazıyorum
9çhaftamda kanamam oldu benşmde ve ben iğne kullanıyordum o sırda düşük öneleyici ama büyük temizlik yaptım ondan başıma bgeldi bu sakın sen sen ol ben gibi yapma çok şükürki bebişimin eşi duruyor diğer eşini ne yazıkki düşürdüm
allahım msana yaşatmasın bu durumu tek temennim o kal sağlıcakla

Kızlar bnm de 2 3 gundur kasıklarım ve belim agrıo iç çamasırımda 3 4 damla kahverengı kan gelmiş korktum cuma olan randevumu mu bgune aldım

Back
X