merhaba,bende de ayni sislik vardi,panik yapmaniza gerek yok,bebeginiz simdi minik is makinasi gibi karninizin icinde yer acma calismalari yapiyorbana doktorum oyle demisti,oyuzden rahim civarinda sisligi onemsememisti doktor.tabi siz yine kendi doktorunuza da sorun.
Merhabalar.. Ben 15+3 günlük hamileyim. Ve iki üc gündür sırt üstü yattigimda karnimin en altinda, rahim agzinin hemen üstünde bir şişme, bir tümsek bir sertlik oluyor. Korkup soluma dönüyorum hemen. Yani evet bu aylarda bebek aşagida olur normaldir ama bu normal mi sizce? Gaz olabilir mi? Bir de karnimin o kisminda agri oluyor oturup kalkarken falan.. Doktor randevuma daha var. Evhamlarla da gitmek istemiyorum. Böyle bi durum yaşamis olan varsa yorum yapabilir mi lütfen fena kafaya taktim. Takmiyim diyorum ama....
Arkadaslar bende 16 haftama girdim bendede sabh kalktigimda bugun farkettim sag karin bolgemde bebegin oldugu yerlerde şisme gibi bisey oluyo tek tarafim kabariyo sonra geri iniyor elimi koyunca sertlik geliyor elime bende endiselendim yani bu durum normalmi acaba
Bekar olmanıza üzüldüm bebek sahibi olmaktan korktuğunuzada üzüldüm açıkcası ama hastanede kan verirseniz kayıt altına almazlar çünkü gebeleri sağlık ocakları takip ediyor bence yaptırın umarım hamile değilsinizdirArkadaşlar merhaba. Benim bundan yaklaşık 1.5 ay önce karnımın sağ alt tarafında hafif yumru gibi bi şişlik olmuştu özellikle gece uzandığımda şişiyordu. Aynı şekilde sağ bacağımda da uyuşmalar vardı. Böyle bi sürü belirti yaşarken idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Daha sonra regl tarihim geldi ve tam gününde kanamam başladı ama şiddetliydi ve düşük yaptığımı düşündüm. Daha sonra o şişliği bi süre yaşamamaya başladım ama sağ bacakta falan garip bi halsizlik hissizlik devam etti. Şimdi geceleri o yumru gibi şeyi yeniden yaşıyorum ve bu sefer sağ kol ve sağ bacakta da yine güç kaybına benzer şeyler yaşıyorum. Bazen sağ bacağımda küçük morluklarla karşılaşıyorum. İki kere ultrasona girdim hiçbir sıkıntı görünmüyor. İdrar testleri hep negatif çıkıyor. Eğer hamilelik devam etse 7 haftalık falan olması gerekiyor ve idrarda görünmeye devam ederdi. Bekar olduğum için kan testinden de korkuyorum, kayıt altına alınmaktan. Daha önce böyle bi durum yaşayanınız var mı? Bir şeye benzetiyor musunuz? Kan testi de yaptırmak istiyorum fakat kimliksiz ya da kayıt altına alınmadan yaptırabileceğim bir yerler var mı? Artık bütün hayatım etkileniyor bu durumdan sebebini bilsem rahatlıycam nolur yardım edin
Merhabalar.. Ben 15+3 günlük hamileyim. Ve iki üc gündür sırt üstü yattigimda karnimin en altinda, rahim agzinin hemen üstünde bir şişme, bir tümsek bir sertlik oluyor. Korkup soluma dönüyorum hemen. Yani evet bu aylarda bebek aşagida olur normaldir ama bu normal mi sizce? Gaz olabilir mi? Bir de karnimin o kisminda agri oluyor oturup kalkarken falan.. Doktor randevuma daha var. Evhamlarla da gitmek istemiyorum. Böyle bi durum yaşamis olan varsa yorum yapabilir mi lütfen fena kafaya taktim. Takmiyim diyorum ama....
Acaba neden oluyor bendede varKizlar meraba, 2 aylık hamileyim sabah bi kalktim karnimin alt kısmının sağ tarafında bi şişlik vardı. Şimdide karnımın alt kısmının sol tarafında bi şişlik ve sertlik var yumruk gibi. Telâşlandım doktor randevuma da 3 hafta var daha, neden olabilur acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?