Cevabiniz icin cok tesekkur ederim biraz sıkılmamin nedeni surekli progestan vermesiOhooo daha yolun başındasınız kendınızı böyle huzursuz etmeyin . Bedenınız değişiyor içinizde can büyüyecek daha kaburgalarınız bagırsaklarınız mideniz yer değişecek aldığınız nefes dar gelecekkorkmayın stres yapmayın . Regl olamadıkca ateşler basacak regl tarihlerinizde hormonlarınız zıplayacak
Çok çok normal :)Günaydın kızlar bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? 9+3 günlük hamileyim dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi fakat benim gün içinde 2-3 kez kasık ağrısı mi desem kasık batması mi desem öyle birşey oluyor sizlerdede oldu mu? Bu ağrısı sonradan ayağıma vuruyor doktor normal diyor fakat içim biraz huzursuz gibi
12 hafta kullandım bende rahat olunCevabiniz icin cok tesekkur ederim biraz sıkılmamin nedeni surekli progestan vermesi
Ya bana da doktor akintimda kan var sandim diyince verdi o gun bugunsue hicbisey yok ama kullniyorum, zarari olmaz tedbir dedi ama fitil olunca useniyo insan :) 4 haftadır kullaniyorum12 hafta kullandım bende rahat olun
Düşük tehlikesine karşı kullandırıyorlar galiba ben neden kullandığımı bilmiyorumYa bana da doktor akintimda kan var sandim diyince verdi o gun bugunsue hicbisey yok ama kullniyorum, zarari olmaz tedbir dedi ama fitil olunca useniyo insan :) 4 haftadır kullaniyorum
Oluyor canım kasık ağrısı, bel ağrısı, alt karın ağrısı hepsi olurGünaydın kızlar bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? 9+3 günlük hamileyim dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi fakat benim gün içinde 2-3 kez kasık ağrısı mi desem kasık batması mi desem öyle birşey oluyor sizlerdede oldu mu? Bu ağrısı sonradan ayağıma vuruyor doktor normal diyor fakat içim biraz huzursuz gibi
Bende bilmiyorum valla riskli bir durum yok dedi aslinda ama tedbir amacli kullan dedi :)Düşük tehlikesine karşı kullandırıyorlar galiba ben neden kullandığımı bilmiyorumtüp bebek olunca ne derlerse yaptım
Muhtemelen olabilir . Doğuma kadar kullananları da okumuslugum var burdaBende bilmiyorum valla riskli bir durum yok dedi aslinda ama tedbir amacli kullan dedi :)
Garantiye almak istedi heralde
Banada aynisi soyledi fakat bana cok dokunuyor bu hapBende bilmiyorum valla riskli bir durum yok dedi aslinda ama tedbir amacli kullan dedi :)
Garantiye almak istedi heralde
Agizdan yutuyormusun fitil mi? Hap olarak yutunca yan etki yapiyo diyolarBanada aynisi soyledi fakat bana cok dokunuyor bu hap
Evet yutuyorum. Bende cok koyu yan etki yapti soguk ter atma goz kararmasi bas donmesi cok kotuAgizdan yutuyormusun fitil mi? Hap olarak yutunca yan etki yapiyo diyolar
Doktorunla paylas bu durumu fitil olarak da alinabiliyo bazilari oyle verir o zaman yan etki olmuyoEvet yutuyorum. Bende cok koyu yan etki yapti soguk ter atma goz kararmasi bas donmesi cok kotu
Evet dun aksam aradi fitil olanini verdi resmen dunya varmisDoktorunla paylas bu durumu fitil olarak da alinabiliyo bazilari oyle verir o zaman yan etki olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?