Hamilelikte kasık ağrısı ve yanması

Hatike

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
266
105
23
26
Günaydın kızlar bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? 9+3 günlük hamileyim dün doktor kontrolüm vardı herşey yolunda herşey istediğimiz gibi gidiyor dedi fakat benim gün içinde 2-3 kez kasık ağrısı mi desem kasık batması mi desem öyle birşey oluyor sizlerdede oldu mu? Bu ağrısı sonradan ayağıma vuruyor doktor normal diyor fakat içim biraz huzursuz gibi

Ohooo daha yolun başındasınız kendınızı böyle huzursuz etmeyin . Bedenınız değişiyor içinizde can büyüyecek daha kaburgalarınız bagırsaklarınız mideniz yer değişecek aldığınız nefes dar gelecek korkmayın stres yapmayın . Regl olamadıkca ateşler basacak regl tarihlerinizde hormonlarınız zıplayacak

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim biraz sıkılmamin nedeni surekli progestan vermesi

Çok çok normal :)

Ya bana da doktor akintimda kan var sandim diyince verdi o gun bugunsue hicbisey yok ama kullniyorum, zarari olmaz tedbir dedi ama fitil olunca useniyo insan :) 4 haftadır kullaniyorum
Düşük tehlikesine karşı kullandırıyorlar galiba ben neden kullandığımı bilmiyorum tüp bebek olunca ne derlerse yaptım

Merhaba bende 6+3 kasıklarımda batma çekilme gerilme hissi yaşıyorum ağrı değil ama rahatsız ediyor bana da doktor progestan verdi ama benim daha önce düşüğüm olduğu için yolk sac ve kese gördük geçen hafta haftaya bebişe bakmaya gidicez ama bu kasıkta olan şeyler beni de tedirgin ediyor normal mi acaba

Oluyor canım kasık ağrısı, bel ağrısı, alt karın ağrısı hepsi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…