Evet normalİyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi
Çok teşekkür ederim cevabınız içinEvet normal
Benim 10.haftama kadar oldu çok normal ara ara lekelenmelerim de olduİyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi
Aslında doktorda normal dedi ama çevremdeki herkes çok kötü dikkat et yataktan kalkma diyorlar oysa ben kendimi iyi hissediyorum sadece çok ağrım oluyor sanki regl olmuşum gibi ister istemez insanlardan etkileniyorumBenim 10.haftama kadar oldu çok normal ara ara lekelenmelerim de oldu
İnsanları boşverin bende öyleydim sanki regl oldum gibi oluyordu, arada leke de geliyordu benden doktora gidip durdum sürekliAslında doktorda normal dedi ama çevremdeki herkes çok kötü dikkat et yataktan kalkma diyorlar oysa ben kendimi iyi hissediyorum sadece çok ağrım oluyor sanki regl olmuşum gibi ister istemez insanlardan etkileniyorum
Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattı iz benim randevum pazartesi o yüzden çok sıkıldım doktorumda kaç kez aradım normal diyor ama içim rahatlamiyorduİnsanları boşverin bende öyleydim sanki regl oldum gibi oluyordu, arada leke de geliyordu benden doktora gidip durdum sürekliçok şükür iyiyiz takmayın hiç, bel ağrısı, kasık ağrısı kuyruk sokumu ağrısı aşırı normal
Ne demek canım benim, danışacak bir şeyin olursa yazabilirsin bana elimden geldiği sürece yardımcı olurum, Pazartesi benim de 2 Li test randevum var dua et olur muuuuğ?Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattı iz benim randevum pazartesi o yüzden çok sıkıldım doktorumda kaç kez aradım normal diyor ama içim rahatlamiyordu
5.5 haftalıkken lekelenmelerim başladı ara ara geliyordu 9 haftalığıma kadar lekelenmelerim hep devam etti, hiç üzülmeyinAslında doktorda normal dedi ama çevremdeki herkes çok kötü dikkat et yataktan kalkma diyorlar oysa ben kendimi iyi hissediyorum sadece çok ağrım oluyor sanki regl olmuşum gibi ister istemez insanlardan etkileniyorum
Benim de çok oluyor normal dediler ama ben dayanamadım başka doktora gittim çok ağrıyordu çünkü sonra gittiğim doktor dedi ki rahimde kasılmalar var ileride problem olur ilişkiye girme ve bir hafta boyunca her gün düzenli en az bir bardak süt iç kasılmalar rahatlar dedi ve benim gerçekten bir hafta sonra o ağrılarım geçti boşyere iki ay ağrı çekmişimİyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi
İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak herşey çok iyi olacak buna inan sende dualarım seninle olacak pazartesi güzel haberlerini bekliyor olacağımNe demek canım benim, danışacak bir şeyin olursa yazabilirsin bana elimden geldiği sürece yardımcı olurum, Pazartesi benim de 2 Li test randevum var dua et olur muuuuğ?
Evet bende çok süt ürünleri tüketiyorum ozaman ağrılarım diniyor ama ben bazen sanki regl ağrısı çekiyorum öyle ağrıyor normal diyorlarBenim de çok oluyor normal dediler ama ben dayanamadım başka doktora gittim çok ağrıyordu çünkü sonra gittiğim doktor dedi ki rahimde kasılmalar var ileride problem olur ilişkiye girme ve bir hafta boyunca her gün düzenli en az bir bardak süt iç kasılmalar rahatlar dedi ve benim gerçekten bir hafta sonra o ağrılarım geçti boşyere iki ay ağrı çekmişim
Günaydın canım gittin mi dün test için sonuçların nasıl çıktı inşallah herşey yolundadir. Bende dün gittim küçük bir kanama alanı var fakat Bebek ile alakasız dedi progrstan yazdı bana5.5 haftalıkken lekelenmelerim başladı ara ara geliyordu 9 haftalığıma kadar lekelenmelerim hep devam etti, hiç üzülmeyin
Gittim canım ense kalınlığı normal dedi burun kemiği de vardı bir de kan verdim kanın sonuçları daha çıkmadı erkek bebekGünaydın canım gittin mi dün test için sonuçların nasıl çıktı inşallah herşey yolundadir. Bende dün gittim küçük bir kanama alanı var fakat Bebek ile alakasız dedi progrstan yazdı bana
İyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi
Benim de çok oluyor normal dediler ama ben dayanamadım başka doktora gittim çok ağrıyordu çünkü sonra gittiğim doktor dedi ki rahimde kasılmalar var ileride problem olur ilişkiye girme ve bir hafta boyunca her gün düzenli en az bir bardak süt iç kasılmalar rahatlar dedi ve benim gerçekten bir hafta sonra o ağrılarım geçti boşyere iki ay ağrı çekmişim
4. Haftam benim de hapşırıken, öksürürken, ani hareket vs durumlarında çok şiddetli bir şekilde bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Normal mi sizce ? Sizde de böyle mi olduEvet normal
Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetiGittim canım ense kalınlığı normal dedi burun kemiği de vardı bir de kan verdim kanın sonuçları daha çıkmadı erkek bebeksenin için de çok sevindim çalışmıyorsan bol bol yat dinlen çok iyi olur senin için
Yaa çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGittim canım ense kalınlığı normal dedi burun kemiği de vardı bir de kan verdim kanın sonuçları daha çıkmadı erkek bebeksenin için de çok sevindim çalışmıyorsan bol bol yat dinlen çok iyi olur senin için
Benim sanki regl olacak gibi ağrılarım oldu şimdi geçti ama çok ağrı çektim4. Haftam benim de hapşırıken, öksürürken, ani hareket vs durumlarında çok şiddetli bir şekilde bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Normal mi sizce ? Sizde de böyle mi oldu
13. haftadaKaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?