Hamilelikte kasık ağrısı

Hatike

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
272
112
23
26
İyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi

Benim 10.haftama kadar oldu çok normal ara ara lekelenmelerim de oldu
Aslında doktorda normal dedi ama çevremdeki herkes çok kötü dikkat et yataktan kalkma diyorlar oysa ben kendimi iyi hissediyorum sadece çok ağrım oluyor sanki regl olmuşum gibi ister istemez insanlardan etkileniyorum

Aslında doktorda normal dedi ama çevremdeki herkes çok kötü dikkat et yataktan kalkma diyorlar oysa ben kendimi iyi hissediyorum sadece çok ağrım oluyor sanki regl olmuşum gibi ister istemez insanlardan etkileniyorum
İnsanları boşverin bende öyleydim sanki regl oldum gibi oluyordu, arada leke de geliyordu benden doktora gidip durdum sürekli çok şükür iyiyiz takmayın hiç, bel ağrısı, kasık ağrısı kuyruk sokumu ağrısı aşırı normal

Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattı iz benim randevum pazartesi o yüzden çok sıkıldım doktorumda kaç kez aradım normal diyor ama içim rahatlamiyordu

Çok teşekkür ederim içimi çok rahatlattı iz benim randevum pazartesi o yüzden çok sıkıldım doktorumda kaç kez aradım normal diyor ama içim rahatlamiyordu
Ne demek canım benim, danışacak bir şeyin olursa yazabilirsin bana elimden geldiği sürece yardımcı olurum, Pazartesi benim de 2 Li test randevum var dua et olur muuuuğ?

5.5 haftalıkken lekelenmelerim başladı ara ara geliyordu 9 haftalığıma kadar lekelenmelerim hep devam etti, hiç üzülmeyin

İyi geceler kızlar. 6+5 teyim kasık ağrısı normal mi? Bazen çok ağrıyor normal mi
Benim de çok oluyor normal dediler ama ben dayanamadım başka doktora gittim çok ağrıyordu çünkü sonra gittiğim doktor dedi ki rahimde kasılmalar var ileride problem olur ilişkiye girme ve bir hafta boyunca her gün düzenli en az bir bardak süt iç kasılmalar rahatlar dedi ve benim gerçekten bir hafta sonra o ağrılarım geçti boşyere iki ay ağrı çekmişim

Ne demek canım benim, danışacak bir şeyin olursa yazabilirsin bana elimden geldiği sürece yardımcı olurum, Pazartesi benim de 2 Li test randevum var dua et olur muuuuğ?
İnanıyorum ki herşey çok güzel olacak herşey çok iyi olacak buna inan sende dualarım seninle olacak pazartesi güzel haberlerini bekliyor olacağım

Evet bende çok süt ürünleri tüketiyorum ozaman ağrılarım diniyor ama ben bazen sanki regl ağrısı çekiyorum öyle ağrıyor normal diyorlar

10+1 deyim bugün bile ağrılarım oldu. Ara ara ağrıyor sanırım normal.için tahat olsun

5.5 haftalıkken lekelenmelerim başladı ara ara geliyordu 9 haftalığıma kadar lekelenmelerim hep devam etti, hiç üzülmeyin
Günaydın canım gittin mi dün test için sonuçların nasıl çıktı inşallah herşey yolundadir. Bende dün gittim küçük bir kanama alanı var fakat Bebek ile alakasız dedi progrstan yazdı bana

Günaydın canım gittin mi dün test için sonuçların nasıl çıktı inşallah herşey yolundadir. Bende dün gittim küçük bir kanama alanı var fakat Bebek ile alakasız dedi progrstan yazdı bana
Gittim canım ense kalınlığı normal dedi burun kemiği de vardı bir de kan verdim kanın sonuçları daha çıkmadı erkek bebeksenin için de çok sevindim çalışmıyorsan bol bol yat dinlen çok iyi olur senin için

4. Haftam benim de hapşırıken, öksürürken, ani hareket vs durumlarında çok şiddetli bir şekilde bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Normal mi sizce ? Sizde de böyle mi oldu

Kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyeti

Yaa çok güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çalışıyorum ama şu son 2 haftadır hayatım işe git gel uyu uyan işe git öyle ilerliyor

4. Haftam benim de hapşırıken, öksürürken, ani hareket vs durumlarında çok şiddetli bir şekilde bıçak saplanır gibi ağrı oluyor. Normal mi sizce ? Sizde de böyle mi oldu
Benim sanki regl olacak gibi ağrılarım oldu şimdi geçti ama çok ağrı çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…