hamilelikte kasık ağrısı

dimple

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
5
0
86
Antalya
kızlar aranıza yeni katıldım hamileliğin 2.ayındayım kasık ağrı normalmi?teşekkürler:CüvCüv:

canım bende 13haftalık hamileyim benimde hemen hemen 2.ayıma kadar kasık ağrım oldu doktorumm normal dedi.bebek tam tutunana kadar.ancak kasık ağrın çok şiddetli olursa,bıçak saplanır gibi olursa düşük tehlikesi varmış dikkat et öyle bişey olursan vakit kaybetmeden doktoruna git.hayırlıı olsun bebeğin

evet canım cok sıddetlı olmadıgı taktırde kasık agrıları hafıf batmalar cok normal
saglıklı bır hamılelık dılerım tatlıma.s.

Merhaba bende 2.ayımı yeni doldurdum sürekli ağrım oldu şimdi bişeyim yok ayaklarını sıcak tutmaya çalış doktorlar olabileceğgini söylüyolar panik yapma bende çok korkmuştum.

hoşgeldin canım. benim de ilk aylar kasıklarım ağrıyodu hatta sırt üstü yatamıyordum. ama bebek büyüdükçe geçti. su an 37. haftadayım yeni yeni kasıklarım yine ağrımaya başladı. böyle işte ağrısız sızısız anne olunmuyo :)

benimde dönem dönem sağ kasığımda özellikle agrı oluyordu bu aralar gene başladı çok kötü agrıyınca doktorum bana parol yada minoset iç dedi öyle yapıyorum geçiyor 26 .haftamdayım

kızlar sakın ilaç falan kullanmayın ben 4,ayıma kadar cektim rahim büyüdüğü için o ağrılar cook normal yapmanız gereken ayaklarınızın altına yüksekce yastık koyun ve sırt üstü yatın bunu sürekli yapın başka bi yolu yok bu agrıyı cekmek zorundayız ve sakın korkmayın.ben saki düşük yapcak gibi oluyodum ama coook şükür bişey olmadı. ee napalım gülü seven dikenine katlanır

bende 2aylık hamileyim kasıklarımda devamlı ağrı oluyor ilk gebeligimde düşük yaptım ve aradan 1ay geçmeden hamile kaldın dün doktara gittim herşey normal dedi ama korkuyorum benim gibi olan varsa cvp versin lütfen

ilk aylarda kasık ağrıları çok normal arkadaşlar ilerleyen zamanlarda geçicek ama bizim gibi 30.haftalara geldiğinizde tekrar başlıcak şu an 34 haftalığım ve inanılmaz kasık ve bacak ağrılarım oluyor hatta vajinamdaki kemikler bile ağrıyor geceleri oldukça rahatsız edici sağdan sola zor dönüyorum uykudan uyanıyorum miniklerimiz için katlanıyoruz

2aylık olmama ragmen kasık ağrılarım sürekli oluyor normalmi sizde ilk gebeligimde düşük yaptım ve 1geçmeden hamile kaldım bu ağrılar beni korkutuyor

10 haftalık hamileyim bendede oluyordu ama zamanla azaldı en önemlisi kalın giyinin özellikle havaların soğuduğu şu günlerde bacaklarınızı sırtınızı sıcak tutun ağrı nedeni üşütmedende olabiliyor

bende 5 haftalık hamileyim benimde sağ kasığım batıyor ara ara..sanki adet olacakmış gibi karın kısmım bir tuhaf oluyor..
göbek deliğimi hissediyorum bazen çekiliyor gibi tuhaf bir şey doktorum hormonlardan dedi..
ağrı ise rahim büyümesi bebek yerleşmesi.. zamanla geçer sanırım..dr. ayakta çok kalma ağır kaldırma dinlenmeye daha fazla vakit ayır dedi..
bende gece gündüz sıcak su torbası yapıyorum ayaklarıma 2 gündür sürekli sıcak tutmaya çalışıyorum..sanki sıcak tutmak iyi geliyor gibi...hayırlısı hakkımızda..

aşırı derecede değilse kasık ağrıları normal ben şuan 30 haftalık hamileyim bu güne kadar ara ara hep ağrıdı doktorumda bebek büyükte rahime baskı yaptığı için ağrının olması normal dedi ama aşırısında dikkat.....

kızlar bende 26 haftalık gebeyim.son 1haftadır belimden sol kasığıma doğru ağrılarım oluyor.çok korkuyorum erken doğum belirtisi olabilir diyorlar

evet benimde fazla değil.. dünden beri iyce azaldı yok nerdeyse..adet haftası olması normalmiş..ilerleyen dönemde de bebeğin iyice büyümesinden oluyor demek ki..
teşekkürler bilgileriini paylaştığın için..
Rabbim sağlıklı uzun ömürlü güzel bir bebek nasip etsin size ve hepimize..

kızlar bende 26 haftalık gebeyim.son 1haftadır belimden sol kasığıma doğru ağrılarım oluyor.çok korkuyorum erken doğum belirtisi olabilir diyorlar

herkese kulak asma bence bu önemli bir durum doktoruna sor ..
açıkcası ben dr umla konuşuyorum sonrada burda tecrübelerin paylaşılması için
soruyorum yazıyorum..insan dr dan bilgi alsada merak ediyor acaba başkalarıda
bu belirtileri yaşıyormu diye.. ufak tefek şeyleri hemen sormuyorum kontrolde
soruyorum acil değilse o zamana kadar burdanda tecrübeli arkadaşlardan da bilgi
almış oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…