hamilelikte kasık ağrısı

Perlavista

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
313
53
18
35
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

10 Haftalık hamileyim. İlk kez bugün kasık ağrısı ve idrara çıkarken yanma ve zorlanma hissettim. Normal bir süreç midir? yoksa doktora gitmek gerekir mi?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar

10 Haftalık hamileyim. İlk kez bugün kasık ağrısı ve idrara çıkarken yanma ve zorlanma hissettim. Normal bir süreç midir? yoksa doktora gitmek gerekir mi?

Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Canim kasik agrisi olur hatta sanki orasi cürümüs gibi agrir normaldir bu, bağlar genisliyor. Fakat idrari yaparken yanma ve zorlanma yasamadim. Belki de idrar yolu iltihabi vardir. Hem idrar yolu iltihabi kasik ve karin ahrisi da yapabilir. Yani doktora gidip muayene olmakta fayda var.

idrar yolu iltihabı gibi görünüyor öncelik doktora gidip idrar testi yaptırmak sonrasında da bol bol su içip dinlenmek gerekiyor aynı sorunu bende yaşadım ayağına patik giymeni tavsiye ederim geçmiş olsun.

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar !!!
benim sol kasıklarımda 1 aqrı sanki içerden bişey çekiyomuş qibi belimde fena aqrıyo adet olmuyorum haliyle qebeyim ama resmen sancısını çekiyorm 5 haftalık hamileyim doktor normal dedi ama bu nasıl 1 acıdır ya :26:

Valla ben de 11. Haftadayim kasiklarimda bi ağrı var gaz sancısı gibi ama değil normal bişey midir bu

Back
X