Hamilelikte kasik agrisi?

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Arkadaslar 6 haftalik hamileyim az yurusem az is yapsam sol kasigim agiriyor.mide bulantim bas donmem yok.gecen hafta dr ye gittim kese gorundu.ama kalp atisina 2Hafta var dedi.
Daha bastan boyle kasik agrisi olur mu?

Olabilir kasik ağrısı korkma ama çok da yorma kendini ağır iş yapma ağır kaldırma

Olur canım en başından beri var bende. Şu an 8 haftamdayim hala sol kaşığı yumurtaligim ağrıyor

Normal rahim buyuyo cunku moral vermis gb olmayim buyudukce agrilarinda artiyo artik yatakta sagdan sola donerken bile agrim oluyo sanki kasiklarima bicak saplaniomus gb. Korkmana gerek yok hazirlikli ol yeter :)

Benim de ilk öğrendiğim haftalardan beri kasık ağrım var. bıçak saplanır gibi oluyor sürekli. geceleri uykumdan uyanıyorum acıdan. doktoruma sordum normal dedi. herhangi bir sorun yok yani canım kendini üzme.

Kizlar cok sagolun gec gordum cevaplarinizi.demin farkettim cok az koyu bi leke gelmis.sari renkti akintim demin lavboya.gittim iki damla koyuluk var.korkuyorum ya bisey mi oluyo acaba ?:(

Arkadaslar 6 haftalik hamileyim az yurusem az is yapsam sol kasigim agiriyor.mide bulantim bas donmem yok.gecen hafta dr ye gittim kese gorundu.ama kalp atisina 2Hafta var dedi.
Daha bastan boyle kasik agrisi olur mu?

bende 6 haftalık hamileydim. benimde az iş yapsam sol kasığım ağrıyordu. benimde mide bulantısı, baş dönmesi yoktu. kendi mesajımı okuyor gibi oldum :)

kanamayla beraber düşük oldu benim :( şimdi adet günü bekliyorum ikinci sefer için. bu arada bu kasık ağrısı herkeste oluyormuş, rahim genişlediği için.

Merabalar bende 11 hafta 3 gunluk hamileyim kahverengi akintim oldu bugun camur gibi arastirdim dusuk riski var yaziyo korkuyorum bebegime bisey olucak diye simdide sag kasigima sanci giriyo arada doktora gitmem gerekiyomu nolur bilen varsa benimle paylassin..

Merabalar bende 11 hafta 3 gunluk hamileyim kahverengi akintim oldu bugun camur gibi arastirdim dusuk riski var yaziyo korkuyorum bebegime bisey olucak diye simdide sag kasigima sanci giriyo arada doktora gitmem gerekiyomu nolur bilen varsa benimle paylassin..

Tabi ki cnm dr danış ;)

canım bence doktora git. bebeğinin kalbi atıyor mu baktır ultrasondan. sonrada doktor sana düşük önleyici bir ilaç falan verir heralde. yani en azından için rahatlasın.

Back
X