Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres cok etkiliyor cnm benim ilk hamileligimde oyleydi senin tek taraflimi agrin mesela sadece sag tarafinmi agrior
Stres yapma bu gayet dogal dedigim gibi akintin farklilasirsa doktoruna gozuk derim stresinde bebek uzerinde cok etkisi var kendini baska seylerle ugrasmaya yonlendir bence
InşAllah kalırsın ne kadar evlisin?Benimde sat 4 gun var ins bende hamis olurum kasik agrisinida cekerim yeterki kaliym bu ay
InwAllah olur canm Allah sanada hayırlı evlat kısmet eylesin inşAllah1 yil oldu cnm evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim 8 haftaliktan kurtaj oldm kalp atisini duyamadik 3 ay sonrada kimyasal gebelik gecirdim simdi 4 ay fln oldu hala bise yok 1 ay bekle dedi doktor bir ay bekledik 3 aydir da yumurtlama gunlerine dikkat ettigim halde olmadi gecen ay cok umitliydm ama hastalandim bu ay bakalim bekliorm hala
İlacın adı ne fitil miDoktorum bana bir ilaç yazdı ama ne biliyim atmaya çekiniyorum ağri çokaz gelip gidiyor hemen bilemedim ne yapayım die