Hamilelikte kasık ağrısı

Faridaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
84
32
3
29
Kizlar 5 haftalık hamileyim ama kasıkta bıçak sokuyormuş gibi ağrılarım oluyor sizce normalmi?

Gebelik lerin cogunda olan şey kasik ağrıları sanki hemen adet olacakmış gibi belirtiler bol bol dinlenin yukek yerlere uzanmayin ağır kaldirmayin supurge bile tutmayın doktorunuzu da bilgilendirin bu konuda fitil veriliyo ağrı için ya da progestan diye bi hap

Doktorum bana bir ilaç yazdı ama ne biliyim atmaya çekiniyorum ağri çokaz gelip gidiyor hemen bilemedim ne yapayım die

Bu gayet normal ama agriyla beraber kirmiziya veya kahve camur gibi akintin varsa tehlikeli sadece kasiksa her adet donemi tarihlerinde olur ztn

bende öyle düşünüyorum ama ilk hamileliyim die içim rahatlamıyor korkoyorum

Stres cok etkiliyor cnm benim ilk hamileligimde oyleydi senin tek taraflimi agrin mesela sadece sag tarafinmi agrior

Stres yapma bu gayet dogal dedigim gibi akintin farklilasirsa doktoruna gozuk derim stresinde bebek uzerinde cok etkisi var kendini baska seylerle ugrasmaya yonlendir bence

Aslında streste yapmıyorum bilemedim doktorda sorun yok dedi bir tek ilaç yazdı ağrı olduğunda kullan die bende bilemedim ağrım çok az olur bu aralar bir gelip gidiyor die kullanmadım henüz
Stres yapma bu gayet dogal dedigim gibi akintin farklilasirsa doktoruna gozuk derim stresinde bebek uzerinde cok etkisi var kendini baska seylerle ugrasmaya yonlendir bence

Daha yeni hamilesinn anladigim kadariyla ondn gayet normal adet zamanin gecene kadar olur boyle hatta her ay sat a yaklastikca olur

Bende de devamlı oluyor;özelliklr de akşamları başlıyor.ilk zamanlar normalmiş;ayaga yastık koymak iyi ggeliyor

Benimde sat 4 gun var ins bende hamis olurum kasik agrisinida cekerim yeterki kaliym bu ay

1 yil oldu cnm evlendikten 5 ay sonra hamile kaldim 8 haftaliktan kurtaj oldm kalp atisini duyamadik 3 ay sonrada kimyasal gebelik gecirdim simdi 4 ay fln oldu hala bise yok 1 ay bekle dedi doktor bir ay bekledik 3 aydir da yumurtlama gunlerine dikkat ettigim halde olmadi gecen ay cok umitliydm ama hastalandim bu ay bakalim bekliorm hala

Bendede kasık ağrısı çok var hatta bazen yürürken aksamama sebep oluyo inşallah sorun yoktır

InwAllah olur canm Allah sanada hayırlı evlat kısmet eylesin inşAllah

Normal aynısı bende de oldu
Yerleşmeye başladığı için oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…