Hamilelikte kasık ve karın ağrısıhakkında yardım.

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
Kızlar merhaba. Gebeliğimin 11. Haftasının içindeyim. Karnım 4 aylık gibi çıktı. Kasıklarımda ve karnımda adet sancısı gibi ağrılar hissediyorum 2 gündür. Rahim genişlediği için midir acaba? Ben daha önceki hamileliğimde böyle şeyler hiç yaşamadım. Sizler de yaşıyor musunuz bu haftalarda bu ağrıları? Endişelenmeli miyim?

merhaba,

bende 11.haftaya yeni girdim. benim de çok karın ağrım oluyor. hatta dün sabahtan akşama kadar hiç geçmeyince, aslında 24'ünde olan randevuma dün gittim. doktor bu ağrılar normal dedi bebekte gayet sağlıklıymış çok şükür.
benim karnım henüz pek çıkmadı ama şuan bile karın ağrım var. ne zaman geçecek bakalım.

merhaba hayırlı olsun öncelikle allah kucağınıza almayı nasip etsin.bende 13 haftalık gebeyim bende de 1 kasık ağrısı oluyor ara ara ama geçiyor yarın doktora gidecem soracam ama endişeleniyorum acaba rahim büyüyor ondan mı diye düşünüyorum

Hayir endiselenecek bisey yok arkadasim rahim genisliyor o agrinin olmasida normal siskinligin olmasidanormal hic sknti etmeyin

Merhabalar Bnde 5+3 günlük hamileyim ara ara kasık agrim oluodu ama bugun sol tarafim agrio cok rahatsiz etmio ama yinede korkuorum 2 kimyasal gebeligim oldu icin

Aynı ağrıları bende çekiyorum her gittiğimde ısrarla soruyorum doktora çok normaldir bu ağrılar büyüme ağrıları bunlar dedi

Ayyy kızlar sağolun yaaa çok rahatlattınız beni. Hele bugün var ya hem belim hem kasıklarım, özellikle de sol kasığım sanki adet sancısı çekiyormuşum gibi bütün gün ağrıdı. Rahat oturma pozisyonu alınca ve yatınca bir süre sonra geçiyor ama kalkıp iki bulaşık koyayım makineye yine başlıyor. Çok fena. Ben de yarın gideceğim kntrole bakalım. Hepinizin bebişi de hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…