hamilelikte kaşıntı problemi.

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
mrb hanımlar doğuma az kaldı ama sürekli bir sıkıntı hali devam ediyor. şişkinlik patlayacak bir balon gibi olmak karnı taşımakta zorlanmak mide problemi (gece yarısı uyandırıp ağlatacak dercede) rahat uyuyamam vs. ama şuan karşımdaki kaşıntı hepsini de geçiyor. karın etimi kopartıp yırtasım geliyor inanın özellikle akşamları artan bir kaşıntı ki doktor bunun erken doğuma sebep olabileeğini dayanabildiğim kadar dayanmamaı önderdi. ben normal doğum planlarken bu sebepten sezeryanla erken doğurabilirim. sizde bu sıkıntı oldu ise ne yaptınız anlatırmısınız. en yakın arkadaşımın başına geldi ve 38 haftalıkken sezeryanla doğum yaptı dayanamadı.ben birşeyler yapıp dayanmaya çalışmalıyım diyorum ama dr. verdiği fenistil krem işe yaramıyor ne yapayım başka?

Allah yardımcın olsun.Karaciğer kolestazı mı dedi doktor? eğer öyleyse bende de var hem de 14.haftada.tüm vücudumda kaşıntı var ve bacaklarımda da morluklar var.sen sadece karnım diyorsun ama erken doğum dediğine göre karaciğer kolestazı mı acaba?

mrb hanımlar doğuma az kaldı ama sürekli bir sıkıntı hali devam ediyor. şişkinlik patlayacak bir balon gibi olmak karnı taşımakta zorlanmak mide problemi (gece yarısı uyandırıp ağlatacak dercede) rahat uyuyamam vs. ama şuan karşımdaki kaşıntı hepsini de geçiyor. karın etimi kopartıp yırtasım geliyor inanın özellikle akşamları artan bir kaşıntı ki doktor bunun erken doğuma sebep olabileeğini dayanabildiğim kadar dayanmamaı önderdi. ben normal doğum planlarken bu sebepten sezeryanla erken doğurabilirim. sizde bu sıkıntı oldu ise ne yaptınız anlatırmısınız. en yakın arkadaşımın başına geldi ve 38 haftalıkken sezeryanla doğum yaptı dayanamadı.ben birşeyler yapıp dayanmaya çalışmalıyım diyorum ama dr. verdiği fenistil krem işe yaramıyor ne yapayım başka?

hamileliğimin üzerinden çok geçti hatırlamıyorum kaşıntı olup olmadığını ama ,bildiğim kadarıyla karında gerilmeden dolayı oluşan çatlaklardan kaşınıyor olabilir mi.bunun için cildi nemlendiren hamileler için uygun krem ve yağlar var.sabah akşam sürseniz acaba fayda eder mi.

karaciğer tahlili yaptırdım sonuç iyiçıktı ama ne bileyim hala kaşıntım var. hele de karnımda çatlakların olduğu yerde fena halde oluyor. krem yağ sürüyorum uyurken daha az oluyor diye uykuya verdim kendimi ama işler de devam ediyor evde uyumak bile zorlaştı.

Back
X