Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne problemin varmis. Neyden kaynakliymis. ?Arkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. Ve çok fazla kaşıntım var doktor fitil verdi fakat hiç bir işe yaramadı uykumdan bile uyandırıyor. Nasıl geçer ne yapmalıyım acil yardım
Bende de aynisi olmustu 5 haftalikken kasintim vardi fitil verdikten sonra gecti ama beyaz akintilarim hala devam ediyor 10 haftayi doldurdum . 11 haftada mikrobiolojik testler yapicak doktorum ama buyuk ihtimal mantar dedi , cunku beyaz ve sari akintim gelmeye basladi enfeksyon olabilir..sık sık ic camasirini degistir ve pamuklu olanlardan giy az da olsa biraz rahatlatiyor ..ama bu akintilar bazilarinda hamilelik boyunca devam edebiliyormus diye duydum :)) dr kontrolunu ihmal etme zaten dogru tedaviyi verecektirArkadaşlar merhaba 5 haftalık hamileyim. Ve çok fazla kaşıntım var doktor fitil verdi fakat hiç bir işe yaramadı uykumdan bile uyandırıyor. Nasıl geçer ne yapmalıyım acil yardım
gebelikte böyle enfeksiyon mantar ve akıntı sorunları olabiliyormuş vajinanın ph değeri değiştiği için.ne problemin varmis. Neyden kaynakliymis. ?
banada fitil verdi 4 güne bir kullanıyorum iki tane sadece ve peribiyotik verdi ama işe yaramadı henüz doktor kontrolüne de 2 hafta var dahaBende de aynisi olmustu 5 haftalikken kasintim vardi fitil verdikten sonra gecti ama beyaz akintilarim hala devam ediyor 10 haftayi doldurdum . 11 haftada mikrobiolojik testler yapicak doktorum ama buyuk ihtimal mantar dedi , cunku beyaz ve sari akintim gelmeye basladi enfeksyon olabilir..sık sık ic camasirini degistir ve pamuklu olanlardan giy az da olsa biraz rahatlatiyor ..ama bu akintilar bazilarinda hamilelik boyunca devam edebiliyormus diye duydum :)) dr kontrolunu ihmal etme zaten dogru tedaviyi verecektir
bebeğime bir zararı olmaz değil miIstanbulda iseniz iyi bir dr biliyirum.ben iki.kez olmustum ve onun tedavisi ile iyilesmistim.ekstradan yariyariya karistirilmis sirkeyledd o bolge h8jyen edilebilir.
verdiği fitil sadece iki tane ve 4 güne bir kullanımı var birde peribiyotik verdi ama henüz ise yaramadi kontrolüme de daha 2 hafta varrGebeliğim boyunca tam 4 defa vajinal mantar enfeksiyonu geçirdim.Dordunde de aynı fitili kullandım gynomax XL ve son fitilde geciodu ancak kasintim ve akıntım.Doktorunuzdan gebelikte kullanımı güvenli olan başka bı ilaç isteyin.Vajinal mantar zor gebelikte iki kere zor.Cok geçmiş olsun![]()
vagi flora rapib diye bir fitil içinde sadece iki tane var ve 4 güne bir kullaniliyorFitil ismi ne
Doğuma yakın tekrar mantar olmustum.Doktorum doğum yakın diğer fitili kullanmayalim diye flora düzenleyici probiyotik bı fitil vermişti Dediğiniz gibi hicbi ise yaramamisti.vagi flora rapib diye bir fitil içinde sadece iki tane var ve 4 güne bir kullaniliyor
kultur almadan kafadan mı koydu tanıyı? neyse mantarsa nemsız tutmaya calıs.bol bol ıc camasırı degıs. ben elma sırkesı kullanıyorum suyla karıstırıp yıkıyorum. dr a danıs. benım doktorum ızın vermıstı.gebelikte böyle enfeksiyon mantar ve akıntı sorunları olabiliyormuş vajinanın ph değeri değiştiği için.
iyi geliyor mu pekikultur almadan kafadan mı koydu tanıyı? neyse mantarsa nemsız tutmaya calıs.bol bol ıc camasırı degıs. ben elma sırkesı kullanıyorum suyla karıstırıp yıkıyorum. dr a danıs. benım doktorum ızın vermıstı.
kesinlikle üstüne bir de fitil daha çok arttırdı sankiDoğuma yakın tekrar mantar olmustum.Doktorum doğum yakın diğer fitili kullanmayalim diye flora düzenleyici probiyotik bı fitil vermişti Dediğiniz gibi hicbi ise yaramamisti.
bana geldı ev yapımı elma sırkesı. Zararı da yok sadece suyla seyreltmek lazım tabı keskın bıseyiyi geliyor mu peki