Hamilelikte Kaşıntı ve Kanda enfeksiyon

glshendgn88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
292
182
103
37
Selam arkadaşlar. Ben 32 haftalık hamileyim. Bir kaç gündür kaşıntım vardı işk başlarda normal diye düşünüyordum fakat kaşıntım önce bacaklarımda kabarmaya neden oldu daha sonra kollarımda kabardı. öyle ki artık kanamaya geçiyor. acile gidip kan verdim kan sonucuna göre kanımda enfeksiyon çıktı. Doktor cildiyeye git dedi. Sorum şu ki cildiyeye gitmem yeterli mi? Başka nasıl tedavi görmeliyim. Hangi bölüme gitmeliyim. benim gibi yaşayan var mı varsa nasış tedavi uygulandı. Teşekkürler.

Eklentiler

• B612_20161127_161518.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 1.357
Benim kanda enfeksiyon yok Allah'a şükür ama aynı durumu yaşadım. Cildiye yeterli oluyor. Bir hap ve krem vermişti hemen geçmişti. Geçmezse de patalojiye parça göndereceğini söylemişti yaralardan alıp ama gerek kalmadı. Dilerim senin de çabuk geçer ama panik yapma aynı durumu yaşamıştım. Gebelik yoktu ama ilaçlarımı şu an da kullanıyorum tekrarlar gibi oldu gebelikte sakıncası olmadığını söyledi doktor

Benim kollarımda bacaklarımın her yerinde kabarmalar oldu acil de ki doktor enfeksiyon sebebinden dolayı kaşıntı olduğunu söyledi. gebelik sürecinde bunu yaşamam beni fazlasıyla huzursuz ediyor.

Benim kollarımda bacaklarımın her yerinde kabarmalar oldu acil de ki doktor enfeksiyon sebebinden dolayı kaşıntı olduğunu söyledi. gebelik sürecinde bunu yaşamam beni fazlasıyla huzursuz ediyor.
Basit bir tedavisi var ama şu an seni ne kadar rahatsız etse de. Yarın cildiyeye git gerekli ilaçları verecektir. Gebelikte kullanılan bir çok ilaç var. Eminim sana iyi geleni bulup verecektir. Gebelikte sık yaşanırmış bir yerde okumuştum ama benim gebelik dışı stres ve üzüntüden olmuştu. Stresli günler geçiriyordum ben bir de yoluyordum sadece kaşımıyordum kanayana kadar yoluyordum. Çok geçmiş olsun dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın da bunlar da anı olarak kalır

Çok teşekkür ederim. bende senin gibi yoluyorum kendimi kanıyor o derece tatlı bir kaşıntı. benim kafamı karıştıran olay dün acildeki doktorum enfeksiyondan kaşıntın diyince ben biraz panikledim. İnşaallah bir an once kurtulurum.

Bende de olmuştu kaşıntılı kabarıklar.Hamilelik egzaması demişti cilt doktru. Kremle gecmişti.Gecmiş olsun.
Teşekkür ederim bakalım bana da öyle mi söyleyecek yoksa enfeksiyondan mı diyecek dünkü doktor enfeksiyondan demişti yarın belli olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…