Hamilelikte kaşıntı

SS2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2016
1.166
1.532
53
34
Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim dün geceden beri deli gibi kasıniyorum gebeliginde bu sorunu yaşayan oldumu kaçıncı hafta başladı ve nedeni neymiş

Selamlar bende 30haftalıkken olmaya başladı. Safra asidinden şüphelenilip tahlil yapıldı ancak çıkmadı. Kaşıntım özellikle bacaklarımdaydı ve avil merhem verdi doktor. Çok işe yaradığını söyleyemem ama şu an 37haftanın içindeyim kendi kendine azaldı.
Safra asidinden kaynaklıysa büyük sorun anlamına geliyor doktorunuzu bilgilendirin bence

Anlıyorum inşallah öyle değildir daha 1 gün oldu bakalım iki üç güne geçmezse mutlaka kontrole gidicem çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun

Anlıyorum inşallah öyle değildir daha 1 gün oldu bakalım iki üç güne geçmezse mutlaka kontrole gidicem çok teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun
Kilo alımınız fazlaysa çatlaklar da neden olabiliyor maalesef çok geçmiş olsun size de

Tahliller bakıldı çok şükür temiz çıktı kaşıntı kremi verdi doktor ovadril diye Sagolun kızlar

Merhaba kızlar 22 haftalık hamileyim dün geceden beri deli gibi kasıniyorum gebeliginde bu sorunu yaşayan oldumu kaçıncı hafta başladı ve nedeni neymiş
Gozunaydin :)) catlaklar kasintiyla basliyor hergun yaglan bence catlak olusmasin.

Çok kaşıdım olacağı varsa oluyor zaten ne yapalım bebeğim sağlıklı olsun yeter bebek yahu sürüyorum ara ara ama şimdi krem verdi doktor onunla beraber suremem

Çatlaktır o :) baştan beri yağ sürüyor muydun? Bio oil çatlak yapı var kullanmanı tavsiye ederim ben ilk öğrendiğimden beri sık sık sürüyorum.

Mantar başlangıcı ya da özel bölgenin pH seviyesi düştüğü içinmiş bende geçti kaşıntı fitil aldım rahatladım birde sakın vajinal duş yapma faydalı bakterileri yok etmesi de kaşıntıya sebep önden arkaya haifi sirkeli su ile yıka günde 2 defa sonra peçete ile kurut inşallah geçer

Benim vajinal kaşıntı değildi tüm vücutcu krem kullanıyorum kasındikca teşekkkür ederim yinede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…