kızlar hamılelıkte kasıntı sıkayetlerı olan varmı neler yaptınız ben 34. haftamdayım bir aydır cekyıroum ve dayanamaz hale geldı kasıntılarım gece uykularımdan uyanıp kasınır oldum her yerı yara içinde yardımcı olun lütfen...
bende 33 haftalığım eğer karnındaki kaşıntıdan bahsedşyorsan .beni rahatsız edicek şekilde değil.Çatlak kremi kullanıyorum o hafifletiyor kaşıntıyı.Kremim bitti şimdi bebe yağı kullanıyorum.kaşınmaması için nemli kalması gerekirmiş .
karnımda degıl canım kasıntılrım kol ve bacaklarımda gece ıkı saatte bır kalkıp soguk suyla yıkanıyorum o bıraz rahatlatıyor her yerım yara bere ıcınde kaldı ıns gecer ızlerım
Canm arkadaşım aynı senin gibiydi hamileliğinde gece sürekli soğuk duşlara giriyor uyuyamıyordu kaşınmaktan. Karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı ondan olabilir sende bi ölçtür bence
Canm arkadaşım aynı senin gibiydi hamileliğinde gece sürekli soğuk duşlara giriyor uyuyamıyordu kaşınmaktan. Karaciğer enzimleri çok yüksek çıktı ondan olabilir sende bi ölçtür bence
canım karacıger safra kesesı butun sonuclar normal bende gecede uc dort kere kalkıyorum soguk dus alıyorum sabahları dızlerım tutmuyor artık calısıyorum bide aglamayı begenemıyorum ınan her tarafa yazdım cıldıyece kadın dogumcu herkese sordum cekeceksın dıyolar denılen herseyı yaptım dıs macunundan sırkeye kadar ıyıce beter oldu kasınmam daha dogumumada cok var sabredıcem baskada carem yok
Ahh cnm yaa seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yŞadık geceleri özellikle artıyor ben saç fırçasıyla fırçalanıyodym dr ilaç verdi fayda etmedi sınra eczanede bi bayan bana baby üre krem ve parfümdü bi duş jeli verdi oda baby kesinlikle sabun parfüm vs kullanma ve ekşi şeyler yeme ben çok erik yemiştim dr ondan olabilir dedi benim heryerim ciger gibi olmuştu kaşınmaktan onları kullandım çok rahatladım