Hamilelikte Keppra kullananlar

1s3mmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
2
0
1
30
Merhaba hamileliginde keppra kullanan oldu mu? 6 haftalik hamileyim gunde 500mgx2 olarak kullanıyorum. Konu hakkinda bilginiz var mi

Merhaba hamileliginde keppra kullanan oldu mu? 6 haftalik hamileyim gunde 500mgx2 olarak kullanıyorum. Konu hakkinda bilginiz var mi
Merhaba . Bende keppra kullanıyorum. Ve gebelik düşünüyorum. Dün bir nöroloji ye gittim ilacını degismemiz gerek gebelik için uygun değil dedi. Önerdiği ilaçta yan etki yapmisti bana kulanamayacagimi söyledim. O zmn akşam al 1 tane dedi azaltalim. Hamile kalınca gel tekrar dedi. Moralim çok bozuldu . Siz doktorunuza danıştiniz mi hamile kalınca??

Merhaba yorumunuz icin teşekkür ederim. Ben bir doktora danıştım birsey olmaz devam et dedi. Ama nedendir bilinmez bebegimin kalbi atmadi ve alinmak zorunda kaldi. 3 ay sonra tekrar hamilelik planlıyorum baska doktorlara da danışicam. İlk aylarda keppra da olsa dozunda ayarlama yapiyorlarmis benim gittigim doktor yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…