hamilelikte khverengi akıntı

izmirhayal

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.834
24
318
40
İzmir
kızlar selam suan 5 haftalık hamileyim ama 4 gündür kahverengi akıntım cok gelio doktor progestan verdi içiyorm sizdede böle bişi varmıydı korkuyorm

kızlar selam suan 5 haftalık hamileyim ama 4 gündür kahverengi akıntım cok gelio doktor progestan verdi içiyorm sizdede böle bişi varmıydı korkuyorm

canım benim hamile olduğuna çok sevindim hayırlısı olsun inşallah bende öteki aya hamiş olurum allah gönlüne göre versin:CüvCüv:

cnm peki keseyi görmüşmüydünüz degerin kactı bn ilk haftlalarda cok kanaması olanı duydum allhın izniyle biş olmaz insallh ama yat dinlen tuvalet ve yemek dısında kalkmamaya calıs cnm bide bol bol su iç bu arada soylesemmi bilmiyom bnmde dıs gebelik oldu eger keseni gormediysen bideo ihtimali düsün derim cnm insallh degildirde ama oyleyse onda erken teshiş onmli

anaa demek sen sonunda çift çizgiyi gördün.alkisalkisalkis

Tebrik ederim cnm. a.s. İnşalllah sağlıkla güzel bi hamilelik geçirirsin.Hayırlısıyla kucağına da alırsın. :ecrin_bebek:

slm cnmm...bende 5haftalıkta kesemi görmüştüm 1hafta sonrada kahverengi akıntılar gelmeye başladı çok endişelenmiştim dr.progestan verdi banada.
11 haftama kadar akıntılar devam etti ve 12.haftamda bebeğin kalbi durdu.
çok dikkat et kendine devamlı uzan iş falan yapma canmm...inşallah sorunsuz geçer canmm...

hayal cım bende 6 haftalık hamıleyım benımde kahverengı akıntım oluyo leke şeklınde... dr progestan verdı kullanıyoum ve bol bol dinlenıyorum tuvalet ve yemek dışında ayagı kalmamı ysakladı dr..
dün gittim ilaç iyi gelmiş sanırım drum çok pozitif konuştu çok iyi gördüm dedi...inşallah sendede bı problem olmaz canım...dınlen bool boll.....

keseyigördüysen korkacak bişi yok cnm bnm kese yoktu ondan dıs gebelik

mrb cnm ben bıyologum tahmınlerıme göre doktorun düşük şüphesiyle progestan verdı yumurtalıkların yeterı kadar progesteron salgılamıyor olabılır. yumurttalıktan salgılanan progesteron hormonu embrıyonun rahım duvarında tutunmasını saglar. bıraz dınlenmelısın fazla hareket etme cok gecmıs olsun cokta endıselenme bu durumlar normal hormon düzensılıgı yasıo olabırlısın kendıne ıyı bak allaha emant ol

Benimde 6. haftada kısa süreli kanamam oldu, sonrasında 1 hafta kahverengi akıntı devam etti.Progestan zaten içiyodum ama günde 2'den 3 'e çıkardı doktor.Şimdi 12 haftamız biteli çok olduğu için doktor progestanı kesti. ınşallah seninde zamanla düzelir.Arkadaşların dediği gibi bol bol dinlen .

ben de 5 haftalık hamileyim ve açık kahverengi lekelenmelerim oldu 2-3 gün kadar ama oldukça az miktarda akıntı diyemem yani, yine de doktor progestan verdi, ve 10 gün rapor...wc banyo yemek dışında kalkmak yasak, tedbir alalım dedi..bakalım bekliyorum cumartesii kontrolüm var pazardan beri de lekelenmem bitti...bu arada keseyi biz de gördük..:) çok geçmiş olsun ben de korktum ama çoğu gebelikte oluyor diyorlar, sağlam durmak lazım, umarım kötü bişey olmadan bu evreyi atlatırız:Saruboceq:

canım benim kahverengi lekelenmelerim 10.haftama kadar devam etti.tabi arada büyük kanamalarımda oldu.ama allaha şükür şimdi çok sağlıklıyız.allah bebeğini sana bağışlasın

benimde 2.5 aylıkken başladı kahverengi akıntı 5.5 aya kadar sürdü.15 gündür yok çok şükür.Progestanı bende kullundım.Tansiyon problemim çıktı.Benim kahverengi akıntıyı buna bağladılar.Tansiyon ataklarım oluyormuş plesantada zedelenmiş bu yüzden.Düzeldim şimdi.Doktoruma sürekli gidiyorum.Beni bu süreç çok yıprattı.Bebeğimi kaybediceğimi düşündüm hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…