- 21 Mayıs 2021
- 76
- 35
- 8
- 30
- Konu Sahibi Unutkanbebek
-
cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim :)4. aya girmişsiniz artık verdiğinizi saymazsak aldığınız 2 kilo fazla değil, doktorunuz biraz abartmış. Dengeli ve sağlıklı beslenmek yeterli bu şekilde kilo alsanız da doğumdan sonra verirsiniz zaten. Yalnızca mide rahatsızlığı yoksa sürekli bişeyler atıştırmalıyım tok olmalıyım anlayışından uzak durmak lazım, asıl kalıcı kiloyu sürekli atıştırmak yapıyor hamilelikte
Benim doktorumda meyve hamur işi tatlı hiçbir şey yeme dedi yediğim her şeyi düşünerek yiyorum . 70 kiloyla gebe kaldım hiç bulantım olmadığı için hızla kilo aldım gerçekten 11 hafta da 4 ,5 kilo aldım benim doktorum haklı .Kızlar merhaba,
aklıma takılan bir şey var tecrübeli annelerden hamilelerden tavsiye bekliyorum vallahi:) 15 haftanın içerisindeyim hamile kalmadan önce 69 kiloydum kalınca mide bulantıları vesaire derken 65lere düştüm şimdi 67 kiloyum doktor randevusundaydım bugün hızlı kilo alıyorsun dedi ama bana saçma geldi zaten yemek yemeye bile yeni yeni başlayabildim bulantılardan sizce doğru mu kilo konusu kilo alımını yavaşlatmak için önerileriniz nelerdir?
ben de anlamadım ya belki de önlem amaçlı göz korkuttu bilemiyorum ama çok dikkat etmeye başlayacağım mecbur yalnız doktorlar cidden insanı daha çok strse sokuyorBenim doktorumda meyve hamur işi tatlı hiçbir şey yeme dedi yediğim her şeyi düşünerek yiyorum . 70 kiloyla gebe kaldım hiç bulantım olmadığı için hızla kilo aldım gerçekten 11 hafta da 4 ,5 kilo aldım benim doktorum haklı .ama siz zayıflamışsınız bile niye öyle dedi anlamadım
65 den 67 ye ne kadar sürede ulaştınız? Tuzlu yağlı ve şekerli şeyleri çok tüketmezseniz normal şekilde kilo alırsınız.Kızlar merhaba,
aklıma takılan bir şey var tecrübeli annelerden hamilelerden tavsiye bekliyorum vallahi:) 15 haftanın içerisindeyim hamile kalmadan önce 69 kiloydum kalınca mide bulantıları vesaire derken 65lere düştüm şimdi 67 kiloyum doktor randevusundaydım bugün hızlı kilo alıyorsun dedi ama bana saçma geldi zaten yemek yemeye bile yeni yeni başlayabildim bulantılardan sizce doğru mu kilo konusu kilo alımını yavaşlatmak için önerileriniz nelerdir?
65 den 67 ye ne kadar sürede ulaştınız? Tuzlu yağlı ve şekerli şeyleri çok tüketmezseniz normal şekilde kilo alırsınız
merhaba 3-4 hafta sanırım zaten ayda bir gidiyorum kontrole ilk kez bu sefer dedi hızlı kilo alıyorsun diye halbuki ben almıyorum diye düşünüyordum ama demek ki daha da az almak lazımmış anlamadım ama biraz moral bozucu oldu :)) halbuki yerimde de durmuyorum sürekli hareketli olmaya çalışıyorum65 den 67 ye ne kadar sürede ulaştınız? Tuzlu yağlı ve şekerli şeyleri çok tüketmezseniz normal şekilde kilo alırsınız.
Bence sizin bilgilerinizi yanlış girmişler sisteme. İlk 4 ay için fazla olabilir. 3 4 haftada 2 kilo normal 5. Aydan sonrası için. kilonuz boyunuza oranla fazlaysa ondan da demiş olabilir. Az da yeseniz 6 ayda ödemler başlıyor ona göre hızınızı ayarlayınmerhaba 3-4 hafta sanırım zaten ayda bir gidiyorum kontrole ilk kez bu sefer dedi hızlı kilo alıyorsun diye halbuki ben almıyorum diye düşünüyordum ama demek ki daha da az almak lazımmış anlamadım ama biraz moral bozucu oldu :)) halbuki yerimde de durmuyorum sürekli hareketli olmaya çalışıyorum
Benim doktorumda kilo takımtılı olanlardandı 5 aya kadar hiç kilo alma demişti bana tabi aldım alıncada neden alıyosun kilo demişti 1,5 ayda 2kilo aldım diye söylendiBende 15. Haftama girdim 67 ile kaldim şuan 69 kiloyum,bende mide bulantısı çok olmadı, doktorum gayet iyi gidiyorsun dedi,size niye hizli demiş ki çok ilginç,evet hiç alinmayada bilinirdi ama aldik yani napalimkilo takıntılı oluyormuş bazi kadin dogimcular sizinki de öyle zaarr
aynen ya sinir oluyorum zaten en stresli dönemde böyle doktorlar daha da strese sokuyor her yerimiz şişiyor su topluyor göğüsler olmuş bilmem kaç hala kilo alma diyorlar zaten yemek bile yemesek vücut alacağı ödemi şişliği alıyorBenim doktorumda kilo takımtılı olanlardandı 5 aya kadar hiç kilo alma demişti bana tabi aldım alıncada neden alıyosun kilo demişti 1,5 ayda 2kilo aldım diye söylendipiskolojimi bozdu resmen
Aynen öyle inan hamileyim diye önüme geln herşeyi yemiyorum hamile kalmadan önce daha çok yiyordum zaten biraz fazla kaçırsam midem şişiyor rahatsız oluyorum, hafta 3-4 gün yürüyüş yapıyorum buna rağmen alıyorum kiloaynen ya sinir oluyorum zaten en stresli dönemde böyle doktorlar daha da strese sokuyor her yerimiz şişiyor su topluyor göğüsler olmuş bilmem kaç hala kilo alma diyorlar zaten yemek bile yemesek vücut alacağı ödemi şişliği alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?