Hamilelikte kilo almak için ne yapmalı

aytug

Kün ve yekün 🤰Rabbim sana çok şükür
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
713
261
103
Hamilelikte kilo almak için ne yapmalı kızlar çok zayıfım. İştahım da kapandı bu aralar

Hamilelikte kilo almak için ne yapmalı kızlar çok zayıfım. İştahım da kapandı bu aralar

Tam tersi bende almamaya çalışıyorum , şimdiden 3 kilo aldım :D Sanırım öncesinde kullandığım haplardan dolayı çünkü ben de yemek yiyemiyorum şuan pek.

Zamanla alırsınız , sizde de şuan yemek istememe tiksinme var galiba .

Tam tersi bende almamaya çalışıyorum , şimdiden 3 kilo aldım :KK70: Sanırım öncesinde kullandığım haplardan dolayı çünkü ben de yemek yiyemiyorum şuan pek.

Zamanla alırsınız , sizde de şuan yemek istememe tiksinme var galiba .
Yok canım tiksinme falan ama iştahsızlık var İnşallah alırım. Bana diyorlar sen zayifsin çocukta yetersiz beslenecek gelişmeyecek vs

Yok canım tiksinme falan ama iştahsızlık var İnşallah alırım. Bana diyorlar sen zayifsin çocukta yetersiz beslenecek gelişmeyecek vs

Amaaan boşverin siz milleti , doktorunuza sorarsınız en iyisini o söyler .

Alıyor bebek sizin az da olsa yediklerinizden vitaminini. Yemek yiyemiyorsanız kuruyemiş , meyve falan yersiniz siz de .

Sizin kilo almanıza gerek yok ki bebeğiniz alsa yeter ☺️

Bunu hangi cahil söylüyorsa kulaklarınızı tıkayın. Sizin kilonuzla bebeğin gelişiminin hiç ilgisi yok. Öyle olsaydı kilolu gebelerin hepsinin bebeğinin 4.5 kg falan olması gerekirdi 😅 Sağlıklı beslenin yeter.

Bir ay sonra randevum var bakalım ne alemde bebek

Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben gebe kalmadan önce zayuftım zaten gebeliğimin ilk üç ayı kötü geçti daha da kilo verdim bebek geri kalacak gelişmeyecek düşüne düşüne psikolojimi bozmustum. Bana da senin etrafındakiler gibi söylüyorlardı iştasızlığım 24 haftadan sonra bitti yeni yemi yemeye basladım şuan 29 haftalığım. Geçen ay kontrole gittiğimde kesin bebeğim çok geridir dedim o kadar ki iştahsızdım Allah'a şükür bebeğim gayet iyiydi. Bebeğine odaklan o şuan bizden daha önemli ben yeni kilo almaya basladım alırsın merak etme akısına bırak sağlıkla gelsin bebişin 🥰

Kaç haftalıksın bilmiyorum ama ben gebe kalmadan önce zayuftım zaten gebeliğimin ilk üç ayı kötü geçti daha da kilo verdim bebek geri kalacak gelişmeyecek düşüne düşüne psikolojimi bozmustum. Bana da senin etrafındakiler gibi söylüyorlardı iştasızlığım 24 haftadan sonra bitti yeni yemi yemeye basladım şuan 29 haftalığım. Geçen ay kontrole gittiğimde kesin bebeğim çok geridir dedim o kadar ki iştahsızdım Allah'a şükür bebeğim gayet iyiydi. Bebeğine odaklan o şuan bizden daha önemli ben yeni kilo almaya basladım alırsın merak etme akısına bırak sağlıkla gelsin bebişin 🥰
16 haftalık. İnşallah canım bir ay sonra kontrol de belli olur artik. Bulantım olsa da zorlayacam kendimi biraz

16 haftalık. İnşallah canım bir ay sonra kontrol de belli olur artik. Bulantım olsa da zorlayacam kendimi biraz
Oooo daha erken canım sıkma kendini ben 16 haftalıkken günde bir öğün iki öğün yerdim ara atıstırmalıklarım meyve atıstırmalarım sıfırdı yeni bir ay oldu düzeleli bebeğimde gayet iyiydi merak etme bebek alıyor anneden biz aç kalsak da onlar alıyor anneden yerleri rahat 😊 sende rahat ol.
Tabi onlar anneden alıyor diye çok rahata kaçmamalı annede beslenmeli bunu göz ardı etmiyorum şimdi beslenmeden bebek nerden alacak o da var ama çok evhamlanma

Almak için uğraşmanıza gerek yok ki.
Ben özellikle çilk başta çok ciddi kilo verdim, 22. Haftadan sonra yavaş yavaş alır oldum. O da normal kiloma gelmem yani daha fazlası değil. Önemli olan bebeğin gelişiminin iyi gitmesi önemli. Ben kilo verirken(lokma yemek yiyemedim) benim bebeğim kilo, boy olarak gayet iyi gitti. Muz, yoğurt yiyebiliyorsanız et destekler hem sizin sağlığınızı hem bebeğin gelişimini.

Back
X