Bazi ailevi problemlerden dolayi 67 ken 4_5 ay 85 cikti. Ve sonuc 1 aylik hamileyim.85 kiloyla hamile kaldim.Boy.170 Hamile olduğu dönemlerde zayiflayanlar var mı? Bir diyetisyene gitmek istiyorum. Neler önerirsiniz tskler Bu duurm cok canimi sıkıyor.
dediğim şekilde kilo verirseniz bebeğe zararı olmaz diye düşünüyorum.
daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.
daha ileri bilgim olmadığından yanlış yönlendirmemek için kesin bir şey diyemem. bu arada hormon kontrolü de yapılmalı belki başka hormon eksikliğinizden kilo almışsınızdır ve hamileyken takviye gerekir, bunları yaptırın önce.
Kilo vermeye degil de daha fazla almamaya gayret gosterin cunku su an hamilesiniz.
Ama kendi basiniza degil doktora ve diyetisyene danisarak biseyler yapin.
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi.
Bence öncelikli olarak şuan bebeğinizi düşünmek zorundasınız alınan kilolar bir şekilde veriliyor İnanın Doğumdan sonra diyetisyen eşliğinde istediğiniz gibi zayıflatabilirsiniz ama şuanda bence düşünmeniz gereken en önemli şey bebeğiniz, hele bebiş sağlıkla dünyaya gelsin onu sonra düşünün bence, naçizane fikrim benim böyle
Mide bulantısı olursa ilk 3 ay zaten birşey yiyemediginden kilo veriyorsun sonraki dönemde bebeği beslemek için yemek zorundasın ve illaki kilo alıyorsun bebeğin ağırlığı suyu falan kilolu bayanlar yediklerine dikkat ederek ortalama 7 kilo alır ama asla hamilelikte kilo vermeye çalışma bebeğin gelisimini etkiler yapman gereken kilona dikkat edip gereksiz kilo almamak
Doğumdan sonra özellikle de emzirirseniz çok rahat kilo verebilirsiniz.
Şimdi zorlamayın kendinizi, bebeğe yaramayan gıdalardan uzak durursanız daha fazla kilo da almazsınız.