Hamilelikte kilolarımızı paylaşalım hadi kızlar

tadorna

herşey mümkün :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
1.598
12
158
Tekirdağ
MRB ben yeni hamileyim 4 hafta burda hepimiz kaç kilo aldık ne kadar verdik kaçıncı haftadayız yazalımm kızlar ben şuaan 60.5 kiloyum bakalım ne kadar kilo alacam dengeli beslenip pek almamaya çalışıcam ama inşallah 10 kiloyla tamamlarızz sizde yazın ne kadarlık hamişsiniz ve kaç kilo aldınız....yada doğum yapıp kaç kilo aldınız doğuma kadar ne kadar sürede verdinizzz

MRB ben yeni hamileyim 4 hafta burda hepimiz kaç kilo aldık ne kadar verdik kaçıncı haftadayız yazalımm kızlar ben şuaan 60.5 kiloyum bakalım ne kadar kilo alacam dengeli beslenip pek almamaya çalışıcam ama inşallah 10 kiloyla tamamlarızz sizde yazın ne kadarlık hamişsiniz ve kaç kilo aldınız....yada doğum yapıp kaç kilo aldınız doğuma kadar ne kadar sürede verdinizzz

66 kilo ile hamileliğim başladı.İlk 4 ay sadece 1 kilo aldım.Şu anda 6 ay bitti ve ben toplamda 14 kilo almış durumdayım.Bir anda iştahım açıldı ve ben kendimi çikolataların içinde buldum.Almaya da devam edeceğimi biliyorum.

55 ile hamile kaldım ilk 3 ay 4 kilo verdim kusmalar ve bulantılardan 4. ayımın sonunda eski kiloma kvuştum şmdi 58 kiloyum iyi gidiyoruz bakalım :):16:

66 kilo ile hamileliğim başladı.İlk 4 ay sadece 1 kilo aldım.Şu anda 6 ay bitti ve ben toplamda 14 kilo almış durumdayım.Bir anda iştahım açıldı ve ben kendimi çikolataların içinde buldum.Almaya da devam edeceğimi biliyorum.

çok olmuş biraz evettt yani ben sonuna kadar 10 kilo alsam diommm ayyy bende alırsammm

bende 53 kilo ile başladım şu an 23 haftalık hamileyim toplamda 5 kilo aldım 19 haftalıkken 3 kilo almıştım

73 le hamile kaldım ilk 3 ay 1 kilo aldım 5. ayda 5 kiloydu şuan 5 buçuk ve 81 kiloyum :D allahtan boy var

bende dikkat etmeye çalışıyorum 60.5 le hamile kaldım şu an 64 üm...hiç bulantım olmadı..bakalım şimdilik ii gibi..umarım sonradanda çok çok almam..bebişime yarayan şeyler yemeye çalışıyorum..mümkün oldukça tatlıdan hamur işinden uzak duruyorum:49::49:

Son düzenleme:
23 haftalık hamileyim boy 1.64,3 kilo fazlam vardı zaten hamilelikten önce 57 kiloyla başladım ilk 3 ay 1 kilo 4. 5. ay 1er kilo aldım 5 ayımı 3-4 kiloyla btrdim suan 6. ayımdayım ama bu hafta 2 kilo birden almışım moralim cok bozuldu az evvel tartıldım 63ü görüyorum nerdeyse 6 kilo almışım niye böyle oldu bilmiyorum güya doğuma 65 ile grcektm ama bu pek mümkün görünmüyo artık..

arkadaşlar ben de 23 haftalık hamileyim..65 kiloyla başladı hamileliğim ve şu ana kadar 11 kilo aldım..76 kiloyum..Allah sonumu hayır etsin :) ilk aylarda çok fazla kilo almadım ama son 2 aydır hızlı alıyorum..azıcık dikkat etmek gerek...

arkadaşlar ben de 23 haftalık hamileyim..65 kiloyla başladı hamileliğim ve şu ana kadar 11 kilo aldım..76 kiloyum..Allah sonumu hayır etsin :) ilk aylarda çok fazla kilo almadım ama son 2 aydır hızlı alıyorum..azıcık dikkat etmek gerek...

Evet bacım.Yedikçe tartıda kilolar ikişer ikişer artıyor.Biraz dikkat edince yavaşlıyor kilo.Ama ödemin de çok etkisi var tartıda.Ben hep akşam tartıldığım içn fazla çıkıyor bence.Genelde ellerim ayaklarım şiş oluyor.Seninle aynı kilolardayız aşağı yukarı.Gerçekten dikkat et biraz.Ben şu anda 15 kilo almış durumdayım.Son haftalarda balon gibi gezerim artık.Zamanı geri alma şansım da yok.İnşallah bebeğimde bir sorun çıkmaz.

ya benimde iştahım açık valla yedikçe yiyorum dahada 7 haftalık hamileyimm kaaç kiloyla kapatırım bilmiomm tartıda almadım daha ama

8+3 üm ama daha kilo almadım 60.5 im hala bakalım kaç olacazz ...hamiş yokmu aramızda yaww

bende 55le hamile kaldım şimdi tokken ve giyinikken 59 geliyorum bebeğim 20 haftalık:)

Ben de ilk hamile kaldiğimda 60 kiloydum, ilk 3 ay kusma olmadı hiç ve iştahım açıktı, hala öyle. Şu an 19. Haftadayım ve 65,5 kiloyum. Benim doktorum kilo konusunda çok titiz davranıyor ve gecen ay 4 kilo almış halime çok kızmıştı ve bu hızla gidersen doguma 30 kilo almış olarak girersin, un tuz ve sekeri çıkar hemen hayatından dedi. O günden beri dikkat ediyorum beyaz ekmek yemeyip bol su içmeye çalışıyorum bakalım kaçla giricez doguma 😁

26.haftamıza girdik 5,5 kilo aldık..elimden geldigince dikkat ediyorum..bakalım kaçla kapatcaz?son aylar çok daha önemli..60.5 le hamile kaldım şu an 66 yım..

Back
X